#Nieuws

Dubieus design bij Born in Antwerp


Geplaatst op  
Dubieus design bij Born in Antwerp ©

De openluchtmarkt voor tweedehands design DUBIEUS DESIGN is een vaste waarde in vintageland.  De standhouders zijn verzamelaars, professionelen en particulieren met een passie voor design.

DUBIEUS DESIGN is een vintagemarkt voor iedereen met hebbedingen, meubilair, verlichting en apparaten van de jaren 50 tot nu. Het aanbod op de zomereditie van Dubieus Design is divers en toegankelijk. Dat betekent dat je er spullen op de kop kan tikken vanaf 1 euro of dieper in de buidel mag tasten voor dat ene prachtige designstuk waar je al zo lang naar op zoek was. De grenzen tussen kunst en kitsch of dubieus en design liggen op deze gezellige markt dicht bij elkaar. Kom zelf een kijkje nemen en laat je verleiden door al dat moois!

Born in Antwerp

Dit jaar vieren we samen met jou 10 jaar DUBIEUS DESIGN met een speciale editie in samenwerking met Stad Antwerpen op een gloednieuwe locatie: Het Hoofdkwartier van Born In Antwerp Antwerpen is een broedplaats en thuishaven voor creatief talent. Met een gevarieerd programma brengt Born in Antwerp een staalkaart van het allerbeste wat creatief Antwerpen voor jou te bieden heeft. In het Hoofdkwartier van Born in Antwerp leer je creatief Antwerpen kennen via een gevarieerd programma. Je kan er tentoonstellingen bekijken en evenementen en beurzen bezoeken. Op 25 juni van 12 tot 20u organiseert DESIGNCENTER DE WINKELHAAK hier speciaal voor jou DUBIEUS DESIGN