#Inspiratie#Zit- & eetkamer

Een anti-stress feesttafel met Table in a Box

Slaat je planning inmiddels al op tilt voor Kerstmis 2019? Misschien kun je wel wat hulp van Table in a Box en haar anti-stress feesttafel gebruiken.
Geplaatst op  
Een anti-stress feesttafel met Table in a Box © Table in a Box

Aan zij die graag dinerfeestjes geven maar kampen met een time management en/of inspiratieprobleem, jullie gebeden zijn verhoord! Bezielster van Table in a Box Katrien Sterckx ontlast óók met de feesten de mensen van hun feesttafelstress. Het concept blijft hetzelfde, de collectie is magisch mooi en 100% Kerstmis proof! Ontdek hier hoe het Belgische label jullie feesttafel kan doen upgraden. 

Speciaal voor de feestdagen komt Table in a Box met drie gloednieuwe feesttafels geïnspireerd op verschillende stijlen. Merry Moose, Swedish Winter en Botanical Brass hebben elk hun eigen unieke stijl en zorgen er alledrie voor dat je kerst in een ontspannen sfeer kunt beginnen. Je hoeft dus niet nog te rennen naar je plaatselijke bloemist om de gedroogde bloemen te vinden die je op Pinterest zag, of je zorgen maken omwille van je bestelling tafeldecoratie die dreigt niet op tijd aan te komen… Bij Table in a Box krijg je het geheel toegeleverd in een handige box en hoef je dus enkel nog je tafel in te dekken. Optioneel met een glaasje wijn en wat sfeervolle kerstmuziek – die trouwens in elke box in de vorm van Spotify afspeellijsten vervat zit –  erbij bijvoorbeeld.

Botanical Brass: magie vers uit het woud

De eerste box uit de kerstcollectie brengt het magische van alle schatten uit een mysterieus woud met zich mee, met mos, dennenappels en kaneel als basis voor de tafeldekking. De collectie doet denken aan bijzondere vondsten uit een oude schuur diep in het bos met de verweerde messing kaarsenhouders en prachtige groene katoenen servetten. De focus ligt hier duidelijk op natuurlijke materialen. Deze box is verkrijgbaar vanaf 55 euro.

anti-stress-feesttafel-table-in-a-box-botanical-brass
Feesttafelbox Botanical Brass van © Table in a Box

Merry Moose: Kerstmis met een glamoureus kantje

Als je van goud houdt, is deze box écht jouw dada! Merry Moose is een premium samenstelling van goudgekleurde accessoires zoals kaarsenhouders en glanzende gedroogde besjes met natuurlijke materialen zoals een cosy dierenhuidje en houten onderborden. Winterser wordt het niet! Deze box is verkrijgbaar vanaf 170 euro.

merry-moose-table-in-a-box-anti-stress-feesttafel
Feesttafelbox Merry Moose van © Table in a Box

Swedish Winter: onze persoonlijke favoriet

Scandinavische interieurs zijn tegenwoordig hyperpopulair en deze box stelt allesbehalve teleur: strakke elementen zoals kaarsenhouders met een betonlook, zeldzame, gedroogde bloemen, en elegante, minimalistische crèmekleurige servetten. In combinatie met een helder interieur, kan dit ensemble het perfecte Hygge-sprookje vormen! Deze box is verkrijgbaar vanaf 70 euro.

anti-stress-feesttafel-table-in-a-box-swedish-winter
Feesttafelbox Swedish Winter van © Table in a Box

Ontdek deze collecties en tal van andere op de website Tableinabox.be 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.