#Nieuws

Het aprilnummer van Actief Wonen lees je nu online

Nog geen tijd gevonden om de Actief Wonen van april in huis te halen? Blijf rustig zitten, hij is nu online beschikbaar voor maar 3,49 euro!
Geplaatst op  
Het aprilnummer van Actief Wonen lees je nu online ©

Vrolijk nieuws ten tijde van deze saaie lockdown: voor ons aprilnummer hoef je je niet persé naar de winkel te begeven, maar is nu simpelweg ook online verkrijgbaar! Zo kun je op je gemak in je luie zetel blijven zitten en hoef je alleen maar op te staan voor een heerlijke kop koffie! 

Een primeur voor onze redactie: een eerste online nummer van Actief Wonen te koop stellen! Voor maar 3,49 euro hoef je het huis niet te verlaten ten tijde van het coronavirus. Blijf gerust cocoonen in huis en geniet van de nieuwe Actief Wonen door een simpele klik op de knop!

Deze maand op het menu van Actief Wonen:

Kleur, kleur en nog eens kleur: dat is wat we nu het meest nodig hebben! Ons aprilnummer focust op de laatste kleurentrends met advies van kenners. Van waar komen die nieuwe tinten plots? Hoe combineer je ze? We maken je wegwijs in het recentste kleurenpalet met een uitgebreid verf- en kleurendossier. Geef toe, iedereen heeft op dit moment wel nood aan wat kleur in z’n leven?

Maar er is méér! We nemen je mee naar enkele kleurrijke – en dat is zelfs een understatement – interieurs die volop power schreeuwen. Van een blitse flat in zachte snoepjeskleuren in urban Tokio, het opvallende Franse Google huis, tot leuke beelden van een huis in Nederland, een loft in Parijs en een appartement in Brussel waar kleuren eveneens een hoofdrol spelen.

Dit dossier toont je dat intense kleuren, met de juiste raad en insider tips, je interieur naar een hoger niveau kunnen tillen. Laat je inspireren tot een persoonlijk verfproject dankzij onze kleurrijke bijdrage. We kunnen geen positievere verandering in huis bedenken, momenteel!

Karakterkeukens

De ultieme verwennerij voor de ogen van elke interieurliefhebber: de nieuwste keukentrends. De natuur domineert onze culinaire ruimte dezer dagen, met veel hout, zachte tinten als beige, terracotta en chocoladebruin, en minimalistische ontwerpen uit het Hoge Noorden.

Ook dat nog…

Laat je twee kijkers tenslotte ook glijden over al het moois dat trending is op vlak van textiel en behangpapier. We lichten alvast een tipje van de sluier: er zijn veel bloemen en geometrische prints mee gemoeid!

Kun je al niet wachten om hem – virtueel – te verslinden? Met een simpele klik op de knop hier beneden is hij van jou, voor de luttele prijs van 3,49 euro!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.