#Adresjes#Nieuws

Het culinaire belevenisconcept Dinner On The Lake keert terug

Vier de heropening van de horeca en geniet van een gastronomische beleving op het water met Dinner On The Lake op drie nieuwe locaties.
Geplaatst op  
Het culinaire belevenisconcept Dinner On The Lake keert terug © Dinner On The Lake

Afgelopen weekend heropende de horeca officieel haar deuren. Dat was ook het geval voor het culinaire belevenisconcept Dinner On The Lake, dat voor de zesde keer haar drijvende restaurant op drie verschillende locaties in Vlaanderen uitlaat. Wat dat inhoudt? Dineren op het water, omringd door een uniek decor terwijl je geniet van heerlijk eten.

Ja hoor, je leest het goed: dineren in een op het water drijvend restaurant. Vanaf nu kan je terug plaatsen reserveren voor een unieke culinaire ervaring in een bijzondere setting, ideaal om te delen met je geliefden. En de maatregelen dan? Geen zorgen: dit seizoen laat de gastronomische pop-upbeleving 22 fijnproevers plaatsnemen voor een onvergetelijk en verfijnd barbecuemenu in het midden van de natuur.

© Dinner On The Table

Deze zomer transformeert Dinner On The Lake niet één, niet twee, maar wel drie locaties op een idyllische plaats. Het concept vindt plaats op een unieke locatie in Averbode, Zuienkerke en Willebroek. Het is de eerste keer dat het drijvende restaurant aanmeert in West-Vlaanderen trouwens, meer specifiek in het charmante Polderwind recreatiegebied. Een verborgen parel in Zuienkerke, nabij Brugge.

© Dinner On The Table

Voor wie het concept van Dinner On The Lake nog niet kent: de beleving op het water wordt gecombineerd met een hoogstaande culinaire ervaring. Dit jaar verzorgen Ambrosia Fijnkeuken en De Feestarchitect de live cooking met voortreffelijke barbecuespecialiteiten. Het resultaat is een ultieme culinaire ervaring in een oase van rust.

Glamp & Dine

© Dinner On The Table

Wil je na het lekkere diner graag even rusten? Dan is het Glamp & Dine concept wel iets voor jou. In Averbode kan je namelijk genieten van een high-end glaming experience waarbij je wegdommelt onder een prachtige sterrenhemel. De stijlvolle inrichting van de tent, met echte bedden, garandeert een comfortabele nacht. ’S ochtends staat er je tenslotte een ontbijt met bubbels te wachten. Een ideaal treat yourself-moment dus.

Interesse?

© Dinner On The Table

Heb jij zin in zo’n unieke gastronomische ervaring op het water? Reserveer dan een plaatsje via de website dinneronthelake.com

Praktisch:

‘The Floating Table’ vind je terug op drie locaties: 

8 mei t.e.m. 3 oktober in De Vijvers van Averbode – Abdijstraat 5, 3271 Scherpenheuvel (Zichem)

8 mei t.e.m. 27 juni in Polderwind – Zuienkerke

30 juni t.e.m. 3 oktober in Beenhouwerstraat 28, 2830 Hazewinkel (Willebroek)

Je kan er lunchen voor 99 euro per persoon, voor een all-in diner betaal je 155 euro per persoon. Wil je graag overnachten in Averbode? Dat kost 195 euro per nacht voor twee personen, inclusief het ontbijt en glaasje bubbels.

Geschreven door stagiaire Sien Van de Wouwer

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.