#Nieuws

Het Franse parfumlabel Diptyque lanceert een huishoudlijn

De grote kuis gepland? Maak het leuker met het nieuwe en natuurlijke gamma huishoudproducten van Diptyque.
Geplaatst op  
Het Franse parfumlabel Diptyque lanceert een huishoudlijn © Diptyque

Het iconische parfumlabel Diptyque uit Parijs komt met iets geheel nieuws over de boeg and you’re gonna love it! Naast de bijzondere luxegeurtjes vertegenwoordigd in parfums en geurkaarsen, brengt het label dit najaar een compleet huishoudgamma op de markt! 

Sinds 1961 verwent Diptyque Paris de neuzen met unieke geuren. Vorig jaar vierde het Franse huis haar 60e verjaardag, dit jaar vatte het haar tocht naar innovatie verder aan. Met ‘La Droguerie’ kondigt Diptyque haar eerste lijn met huishoudproducten aan. Dit gamma bevat 5 producten: een vaatwasmiddel, een allesreiniger, hout- en lederlotion, een kaars om vieze geuren te verwijderen en een keramische geurdiffuser in de vorm van een hanger om in je garderobe of vestiaire te hangen.

Diptyque Launched a Luxury Home Cleaning Collection
© Diptyque

© Diptyque

Met liefde voor de natuur

Hoewel het huis al meer dan 60 jaar bestaat, is haar aanpak steeds vernieuwend. Voor deze huishoudproducten werkte Diptyque met hervulbare flessen gemaakt van gerecycleerd glas en producten die bio-afbreekbaar zijn en bestaan uit 99% natuurlijke ingrediënten. Eens de huishoudproducten op zijn, kan men gemakkelijk een hervulling bestellen. Alles om de schoonheid van Moeder Natuur te bewaren! De Anti-Odour Candle, de kaars die vieze geurtjes verwijdert, is zelfs goedgekeurd door Ecocert, de wereldwijde specialist in de certificering van duurzame praktijken. In het assortiment zit ook tot slot ook een schattig vaatwasborsteltje van duurzaam hout.

Aromatische sensaties

De geurexpertise van Diptyque wordt uiteraard ook weerspiegeld in de nieuwe huishoudlijn. Hun aroma’s, één voor één ontwikkeld in het herbarium van het huis, brengen hun unieke, delicate tonen over naar de praktische taken van het dagelijkse leven. Vanaf nu vergezellen aroma’s van vijgenbomen, cederhout, basilicum en oranjebloesem je tijdens het kuisen. Het kon al slechter hè?

Take All Our Money: Diptyque Launches Home Cleaning ...
© Diptyque

Benieuwd naar de collectie?

Bij de Brusselse cosmeticawinkel Senteurs d’ailleurs kun je de volledige collectie vanaf nu bewonderen, uittesten en kopen.

Open van maandag tot zaterdag van 10:00-18:30

Stefaniaplein 1A, 1050 Brussel

Meer info over deze collectie vind je eveneens op de website van Diptyque.