#Nieuws

Ikea lanceert de ‘Fornüftig’ designluchtreiniger

Met de 'Fornüftig' designluchtreiniger wil Ikea zuivere binnenlucht toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen.
Geplaatst op  
Ikea lanceert de ‘Fornüftig’ designluchtreiniger © IKEA

Nu we vaker binnenblijven is het nog belangrijker om de binnenlucht die we inademen regelmatig te zuiveren. Dankzij de nieuwe ‘Fornüftig’ designluchtreiniger van Ikea is dat nu makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Daarbij is ze subtiel en tegelijk stijlvol ontworpen zodat ze in elk interieur kan blenden. IKEA zorgde voor een  betaalbare reiniger met een fijn design die gassen en minuscule stofdeeltjes filtert zodat de luchtkwaliteit in jouw stulpje optimaal blijft.

Luchtvervuiling is niet enkel een fenomeen dat zich buiten afspeelt. Ook binnenin onze dierbare huizen zijn luchtvervuilers als stofdeeltjes en stikstofoxiden de boosdoeners. Ze komen in elk huis voor en komen onder andere vrij bij het koken. Naast het aanschaffen van een luchtreiniger, maak je je woning best regelmatig schoon en hou je hem zoveel mogelijk stofvrij. Happy home, happy life!

© Ikea

Here comes Fornüftig

De ‘Fornüftig’ luchtreiniger komt in twee verschillende kleuren – zwart en wit – elk voorzien van drie verschillende filters voor een optimaal resultaat. Hij reinigt op z’n best in kleinere leefruimtes (maximaal 140m³) en heeft drie verschillende geluidsniveaus: zo kan je in de extra stille stand vredig slapen met een optimale luchtkwaliteit. Is het wat puzzelen in je interieur? Je kan de luchtreiniger zowel verticaal als horizontaal aan de wand bevestigen of vrijstaand op de vloer zetten. Waar je voorkeur ook naar gaat, ‘Fornüftig’ heeft een elegant model dat zeker meegaat in elk interieur.

© Ikea

Praktisch:

De ‘Fornüftig’ luchtreiniger is vanaf midden februari beschikbaar voor 49,99 euro bij Ikea.

Door stagiaire Naomi Ghyssaert.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.