#Nieuws

IKEA lanceert haar nieuwe lentecollectie ‘BORSTAD’

De nieuwe IKEA BORSTAD collectie is verkrijgbaar in beperkte oplage. Verfraai je interieur met één van de rotan, houten, linnen of metalen hebbedingen.
Geplaatst op  
IKEA lanceert haar nieuwe lentecollectie ‘BORSTAD’ © IKEA

De Zweedse reus komt op de proppen een gloednieuwe limited edition collectie. Wat er op het menu staat? Tal van handige objecten voor je grote lentekuis met o.a. opbergsystemen, wasmanden en functionele reinigingsproducten. We zoomen in op de BORSTAD collectie van IKEA.

De beste manier om een nieuw seizoen te vieren is om te veranderen van interieur. Niets beter dan om afscheid te nemen van de winter met natuurlijke materialen zoals rotan, hout, linnen en metaal! IKEA laat in deze nieuwe collectie een frisse wind waaien.

©IKEA

De BORSTAD nieuwigheden

De kern van deze collectie draait om de grote lentekuis met zijn tapijtkloppers en linnen manden van rotan, allen gefabriceerd met hernieuwbaar en duurzaam materiaal. Dat laatste geldt ook voor de gootsteen, vuilnisbak, bezem en vuilschep van metaal om langer mee te gaan.

Daarnaast dacht de Zweedse gigant ook aan onze garderobes, met de zakjes lavendel potpourri die je kleren uren fris zullen houden en een zoete geur in je dressing te verspreiden. Je hebt ook geen enkel valabel excuus meer voor een rommelige kast, want IKEA lanceert ook modulaire opslagsystemen op maat. Op die manier kun je je eigen dressing naar wens qua vorm en afmetingen samenstellen die perfect in je interieur past! Geef toe, het is toch leuk om een rustgevend en opgeruimd huis te hebben, niet?

Ontdek hier de nieuwste deco hebbedingen voor deze lente bij IKEA:

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.