#Inspiratie#Zit- & eetkamer

Inspo: 3 frisse lentetafels in verschillende interieurstijlen

Een gezellige brunch op de planning staan? Dit zijn onze favoriete lentetafels van 2023!
Geplaatst op  
Inspo: 3 frisse lentetafels in verschillende interieurstijlen © Zara Home

De lente is daar, de zon is terug van weggeweest en dat vieren we met een royale brunch! Het extraatje dat zo’n moment onder familie of vrienden onvergetelijk maakt? Een tafel die uitnodigt om samen mooie herinneringen te maken. Drie lentetafels, drie verschillende interieurstijlen… Hier doe je maximaal inspiratie op!  

1- Fleur je tafel op met pastelkleuren

© Bloomon

Voor een familiale, positieve sfeer kies je best voor pastelkleuren aan tafel. De lentetafel met zachte tinten doet de eetkamer instant opfrissen.

© Holmegaard

Denk aan een leuk tafellaken met een subtiele ruitjesprint, pastelkleurig servies, gekleurd glas en een prachtig boeket aan tafel.

 

2 – Een warme en naturelle lentetafel

© Zara Home

Warme kleuren en hout vormen een topcombinatie. Ga voor een lentetafel met keramiek, warme kleuren en veel natuurlijke elementen als je het dit jaar extra gezellig wilt maken. Let op kleine maar o zo leuke details zoals een beetje stro voorzien in het eierdopje. Een leuke en makkelijke look om na te bootsen!

3 – Een minimalistische paastafel

© Designsetter.de

Ben je niet zo voor de tijdelijke trends als het op tafeldekking aankomt? Geen zorgen, ook met een neutrale tafel kan je op Pasen indruk maken. Hou het kleurenpalet dan zo monochroom mogelijk, bijvoorbeeld een tafel die speelt met verschillende wit- en grijstinten kan erg leuk zijn. Ga voor droogbloemen, een linnen tafellaken en creëer wat contrast met andere texturen zoals hout. Een look die niet persé Pasen schreeuwt en nadien nog vaak kan ingezet worden voor talloze brunches!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.