#Cadeautip#Ideeën

Kerstcadeaus 2019: de deco wishlist van onze redactie

Onze redactie stelde een persoonlijke deco wishlist op om je te inspireren voor al je kerstcadeaus dit jaar!
Geplaatst op  
Kerstcadeaus 2019: de deco wishlist van onze redactie © H&M Home

De wedloop naar het perfecte kerstcadeau is inmiddels begonnen, en jij weet niet wat je op je verlanglijstje moet schrijven of waarmee je je naaste deco zielen kunt bekoren? Vrees niet, de redactie van Actief Wonen weet raad. Onze vier redactrices stelden hun persoonlijke top 5 van deco kerstcadeaus, die ze het liefst onder de boom zien, samen. 

Het internet – en zeker het deco-landschap – kent geen geheimen meer voor ons, sinds we elke dag onze tijd besteden aan het surfen langs deco webshops, bezig zijn met het ontdekken van nieuw designtalent en het op de kop tikken van trendy design tegen lage prijzen. De functie van deco adviseur nemen we maar al te graag aan bij een acuut gebrek aan inspiratie van uwer kant.

In onze kerstzak zit heel wat moois, waaronder klein meubilair, verlichting, vazen, kussens, dekens, etc. Alles wat je nodig hebt om je huis stijlvol mee op te smukken!

De deco wishlist voor Kerstmis van Aurélie

Na bijna tien jaar in het vak van decoratie en design te zitten, kan ik me geen enkele kerst voorstellen zonder decoratieve geschenken onder de boom. Persoonlijk is het de gelegenheid om een stuk te vragen waar ik al heel lang een crush op heb, zoals Lucie Kaas’ ‘Masquespacio’ maskerspiegels. Lieve kerstman, als je dit leest…

1

De deco wishlist voor Kerstmis van Mandy

Kerstmis betekent voor mij persoonlijk twee zaken: mensen herenigen én je interieur opsmukken. Het is een dag gevuld vol positiviteit en ook wat gezonde stress, voor mezelf en mijn moeder dan. Wij zorgen namelijk elk jaar voor een tafel gedekt met gerechten die doen watertanden. Ik geniet er enorm van om het mooie tafelgerei boven te halen, wat nieuwe kaarsen aan te steken en een vers boeket in die ene opvallende vaas te laten glijden. Dit jaar viel ik voor de serene, Scandi kerststijl met behaaglijke tinten als beige en grijze.

2

De deco wishlist voor Kerstmis van Olivia

Voor mijn keuken, woonkamer of slaapkamer omring ik me graag met mooie, maar praktische voorwerpen die hun nut een heel jaar lang zullen bewijzen.

3

De deco wishlist voor Kerstmis van Justine

Als Kerstmis in zicht is, maak ik van de gelegenheid gebruik om mijn persoonlijke wishlist met droomcadeaus op te stellen. Ik lijst er zonder enige aarzeling mijn levenslange liefde voor zaken als geparfumeerde kaarsen of bijzondere deco objecten zoals een grote spiegel van Zara Home in op. Lieve kerstman, aanschouw het verlanglijstje van een (bijna) wijs groot kind…

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.