#Cadeautip#Ideeën

Kerstmis 2020: de wishlist van onze redactie

Deze items staan hoog op ons verlanglijstje voor onder onze kerstboom.
Geplaatst op  
Kerstmis 2020: de wishlist van onze redactie © House Doctor

Het is weer zover: de jaarlijkse zoektocht naar leuke en originele kerstcadeaus vat aan. Weet je niet wat op je verlanglijstje te zetten, of wat je zelf aan anderen kan schenken? Onze redactie staat je bij in het zoeken naar een attent decogeschenk met de beste insider tips. 

©House Doctor

Onze selectie van cadeau-ideeën varieert van klein meubilair, verlichting, steengoed, serveizen, tot subliem textiel met zachte kussen en donzige plaids. Alles wat je nodig hebt om een huis warm te maken. Kortom, onmisbare musthaves voor een magisch eindejaar!

1

De wishlist van redactrice Mandy

Dit jaar richt ik me op zen objecten wat betreft mijn wishlist voor Kerstmis. Dingen die de rust doen wederkeren na zo’n heftig jaar als 2020. Midden december neem ik twee weken vrijaf en die wil ik inzetten met 100% cocooning activiteiten. Bovenaan mijn lijstje staan rustige kleuren, zachte vormen en inspirerende designs. Dit zijn de vijf objecten die mijn aandacht wisten te strikken en die mijn gedachten sindsdien niet meer loslaten.

2

De wishlist van redactrice Olivia

Ik ben onlangs verhuisd. Als gevolg daarvan mist mijn stulpje nog een heleboel decoratieve items die het extra gezellig maken. Kerstmis komt exact op het juiste moment dit jaar…

3

De wishlist van redactrice Laurence

Tijdens de eindejaarsperiode beginnen bij mij steeds de kriebels voor keramische objecten en gouden decoratie. Een vaas, een spiegel of zelfs een mooie juwelendoos… Mijn kerstverlangens richten zich op objecten waar ik al een tijdje naar uitkijk om ze in huis te halen… Maak kennis met mijn persoonlijke favorieten!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.