#Adresjes#Hotels

Kerstmis in stijl vieren: hotel Amigo en Tiffany & Co slaan de handen in elkaar

Speciaal voor Kerstmis en de eindejaarsperiode werken het iconische hotel Amigo in Brussel en het gerenommeerde juwelenmerk Tiffany & Co samen. Van stijlvol het jaar afsluiten gesproken!
Geplaatst op  
Kerstmis in stijl vieren: hotel Amigo en Tiffany & Co slaan de handen in elkaar © Hotel Amigo x Tiffany&Co

Beeld je in: een gigantisch grote kerstboom versierd met de meest unieke Tiffany & Co-ornamenten, een levensgrote Adventskalender waarbij dagelijks om klokslag 17:00 een nieuw venstertje geopend wordt, of een levensechte ‘Breakfast at Tiffany’s’. Voor een bijzondere Kerstmis én uniek eindejaar – maar anders evengoed – moet je in het prestigieuze hotel Amigo in Brussel centrum zijn. Lees hier alles over de stijlvolle feestplannen van twee iconische luxemerken.

De trappenhal van de lobby van Hotel Amigo, versierd met Tiffany & Co decoratie. ©Roland Jalkh

Elegance is the only beauty that never fades. Zo, met de magische woorden van Audrey Hepburn, laat de collab tussen hotel Amigo in Brussel en het iconische juwelenmerk Tiffany & Co – dat zopas overgenomen werd door luxeconcern LVMH – zich omschrijven. De twee luxenamen werken samen aan een concept om hun klanten een feeërieke kerst- en eindejaarsperiode te bezorgen.

Tiffany & Love

De elegante serveerkar van Tiffany & Co in Hotel Amigo in Brussel, waar je heerlijke chocolademelk kunt krijgen © Roland Jalkh

Sinds begin november kun je in hotel Amigo een elegante, doch herkenbare verandering waarnemen. Het gerenommeerde gastenverblijf toverde zijn lobby immers om in ware Tiffany & Co-stijl. Als je de iconische packaging van de juwelen kent, weet je reeds de kleuren: het turkoois en zilver spelen in deze stijlmetamorfose een hoofdrol! Praktisch uit zich dat in een prachtige kerstboom die bezet is met knappe Tiffany & Co-ornamenten en een levensgrote Adventskalender die elke dag een nieuwe verrassing prijsgeeft. De kinderen die in het hotel verblijven mogen beurtelings een venstertje opendoen. Daarnaast kunnen jong én oud genieten van een lekkere mok chocolademelk geserveerd door de Tiffany & Co-kar. 

Heerlijke zoetigheden van Hotel Amigo © Roland Jalkh

Verder kun je in Bar A van het hotel je ook tegoed doen aan een heerlijke ‘Tiffany afternoon Treat’ waar liefhebbers van hartig en zoet gebak helemaal tekeer kunnen gaan. Culinaire zielen kunnen overigens ook nog steeds hun foodgasm bereiken in Ristorante Bocconi, waar de beste lokale producten en de verfijnde Italiaanse keuken de magie van de eindejaarsfeesten nog een extra stimulans geven.

Breakfast at Tiffany’s in het echt

Breakfast at Tiffany’s in de Tiffany & Co-boetiek op de Waterloolaan in Brussel © Roland Jalkh

Tiffany & Co diamanten als ontbijt blijken enorm populair in zowel muziek als film, maar de Tiffany & Co-boetiek op de Waterloolaan in Brussel besloot om het heft in handen te nemen, en van een ontbijt bij Tiffany’s een realiteit te maken. Kortom: je kunt genieten van een exclusieve ontbijt-en-juwelen-ervaring via een reservatie die gebeurt via hotel Amigo. Verwacht je alvast aan een memorabel ontbijt in een unieke setting!

Praktische info: 

HOTEL AMIGO

Vruntstraat 1-3, 1000 Brussel

www.roccofortehotels.com

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.