#Nieuws

Laat je inspireren op Cocoon!

Designliefhebbers mogen de jaarlijkse afspraak met Cocoon niet missen, de woonbeurs die dit jaar plaatsvindt van 19 tot 27 november in Brussels Expo.
Geplaatst op  
Laat je inspireren op Cocoon! ©

Of je nu gaat om inspiratie op te doen voor je interieur, om deel te nemen aan de workshops of gewoon om mooie dingen te ontdekken, de woonbeurs zal je niet ontgoochelen.

De 27ste editite van Cocoon heeft als thema ‘Into the wild’. Door de hele beurs heen zul je met andere woorden veel natuurlijke elementen terugvinden. Alle kamers van het huis zijn vertegenwoordigd, zodat je nog makkelijker je huis kunt inrichten: van salon, slaapkamer en keuken tot de badkamer en zelfs de tuin. Cocoon is een interieur- en designbeurs, maar je bent hier ook aan het juiste adres voor servies en bestek, textiel en nog veel meer.

DecoLab

Zoals de naam al doet vermoeden, is DecoLab het interieurlaboratorium van Cocoon: een plek waar je je ideeën, inspiratiebronnen, dromen … tot uiting kunt brengen aan de hand van een moodboard. Penny’s Lane, een bureau voor interieurinrichting gespecialiseerd in inspiratieborden, helpt je daarbij. Er staan ook tijdschriften, computers en printers tot je beschikking, zodat je collage zo goed mogelijk aansluit bij je persoonlijkheid. Het resultaat kan je helpen om naar de exposanten toe te stappen en hen precies te tonen wat je zoekt. Leuk én praktisch dus!

 

cocoon1

cocoon2

Andere activiteiten

In de Design Zone krijg je de kans Belgische designers te ontmoeten en hun vragen te stellen, of hun ontwerpen te ontdekken; ontwerpen die je rechtstreeks bij hen kunt bestellen. Er vinden ook verschillende workshops plaats, van decoratieve verftechnieken, mozaïek en feng shui tot show cooking (jawel!) en nog veel meer.

Vergeet in elk geval niet om je van tevoren in te schrijven als je wilt deelnemen. Op 22 november is het trouwens Lady’s Day, met speciale beautyworkshops en gratis ingang voor dames. Vergeet ook niet dat alles wat de exposanten showen te koop is. En loop, om je dag helemaal in schoonheid af te sluiten, zeker ook eens langs in de shoppingzone, waar al massa’s kerstcadeautjes op jou liggen te wachten.

 

sans-titre-3

Zin om naar de beurs te gaan? Actief Wonen verwent je met tickets voor de avant-première op 18/11 van 17 tot 23 uur. Deze uitnodiging — geldig voor twee personen — biedt jou ook tijdens de rest van de beursdagen gratis toegang. Waag hier je kans.

Cocoon loopt van 19 tot 27 november in Brussels Expo. Voor meer informatie, klik hier.