#Nieuws

Laat je inspireren en verrassen op de lifestyle- en woonbeurs Sfeer Antwerpen


Geplaatst op  
Laat je inspireren en verrassen op de lifestyle- en woonbeurs Sfeer Antwerpen © Sfeer

Gezellig binnen, gezellig buiten, of gezellig leven tout court. Na eerdere succesvolle edities in Flanders expo in Gent, strijkt de woon-, tuin, en lifestylebeurs Sfeer neer in Antwerpen.

Het is al flink herfst, wat in ons land gelijkstaat aan schemerdonker en frisse temperaturen. Gelukkig is er Sfeer Antwerpen, dé beurshappening voor wie op zoek is naar nieuwe en verrassende manieren om het zo gezellig mogelijk te maken.

Alle inspiratie voor een sfeervol leven

Vier dagen lang kun je op Sfeer Antwerpen terecht voor alles wat met wonen, tuin en lifestyle te maken heeft. Hoog tijd om een nieuwe zitbank aan te schaffen? Of is het tijd om je tuin verder te ontwerpen? Is je woonplek al helemaal ingericht en zoek je naar manieren om je leven sfeervol en leuker te maken? Een inspirerende vakantieplek, een tweede verblijf of gewoon een knaloutfit… Of je nu nieuwsgierig bent naar de laatste woontrends of je bent echt op zoek naar een specifiek item, je vindt het op Sfeer Antwerpen.

Misschien heb je al een concreet idee voor ogen van hoe je nieuwe tuin er moet uitzien, maar weet je niet goed waar je moet beginnen. Of je hebt een appartement in te richten, maar het ontbreekt je aan inspiratie. Een goed startpunt is Sfeer: gepassioneerde, vakkundige ondernemers laten je hier zien wat er allemaal mogelijk is en beantwoorden met plezier al je vragen. Een nieuwe slaapkamer met een heerlijk luxueus bed of eindelijk die ingebouwde dressing waar je al jaren van droomt? Hier vind je de vakmensen om je bij te staan. Ook als je nog geen werkelijke plannen hebt, vind je genoeg inspiratie om je ideeën vorm te geven.

Arte Cose

Prikkel je zintuigen

Wat staat er op het programma? Meer dan 150 exposanten tonen je de nieuwste trends in een mix van elegant klassieke, landelijke en uitdagend hedendaagse woonideeën voor je interieur en je tuin.

Laat je verleiden door aantrekkelijke vakantiebestemmingen, gloednieuwe mode, beauty en wellness tips en een tot de verbeelding sprekend aanbod om te ontspannen. Kuier langs de sfeervolle stands en maak kennis met mooie decoratie en lekkere producten. Hier wandel je buiten met een hoofd vol ideeën!

Bezoek de ultieme lifestylebeurs in Antwerp Expo op vrijdag 11 november 2022 tot en met maandag 14 november 2022. De beurs opent om 10u30 en sluit op vrijdag om 21u30, op zaterdag en zondag om 18u30 en op maandag om 18u, meer dan genoeg tijd dus om alle standen te verkennen, de nieuwste trends te ontdekken in binnen- en buiteninrichting en de vele smaken te proeven.

Tickets kosten €9 en zijn hier te koop. Alle info via sfeerantwerpen.be

Sfeer

LEES OOK :
Het Franse parfumlabel Diptyque lanceert een huishoudlijn
Test: deze 3 leuke DIY’s creëer je met Cricut
Binnenkijker: een kleine & stijlvolle studio in Warschau