#Ideeën#Interieuradvies

Lentekriebels in je interieur: zo ga je aan de slag!

Haal de lente naar je interieur met fleurige vibes, zonnige kleuren, licht hout en retro rotan.
Geplaatst op  
Lentekriebels in je interieur: zo ga je aan de slag! © Casa

Een warm voorjaarszonnetje, tsjirpende vogels, happy tunes en een drankje in de hand… De lente kan niet vroeg genoeg komen, denken wij. Met zonnige kleuren, fleurige patronen en vintage vibes halen we de lente naar ons interieur en zijn de zonnige dagen in zicht. Hier dus wat inspiratie om mee aan de slag te gaan!

1

Fleurig floraal

© Casa

Dit jaar halen we inspiratie uit een bos vrolijke veldbloemen. Met een lentevriendelijk kleurenpalet denken we aan verschillende tinten groen, lila, zachtroze en romantisch blauw. Maar ook zomers geel, perzik en koraal piepen mee in de stijl. En laten we onze favoriete tafeldekkers niet vergeten: bloemen. Naast echte boeketjes verspreid in je woning, zien we dit voorjaar ook overal fleurige patronen en planten terugkomen. Pastel vibes voor een zachte lente.

2

Rotan, jute en licht hout

Lifestylebeelden uit de lente-zomercollectie van © Madam Stoltz

Licht hout, romantische rotan en charmante jute geven de nodige vintage en lichte vibes in je interieur. Perfect om de lente mee te beginnen als je het ons vraagt. Hout en gevlochten materialen passen perfect binnen én buiten en omarmen de zonnige sfeer dankzij een relaxte uitstraling. Zowel geschikt voor een romantisch, Bohemiaans of hedendaags interieur.

3

Retro fransjes en warme kleuren

© Bloomingville

Vrolijke frularia en retro fransjes zijn weer welkom. In combinatie met warme kleuren, zoals geel, terracotta en koraal, voegen ze de nodige zonnige sfeer en goede vibes toe aan je tuin of interieur. Met enkele donkere maanden achter de rug, mag het wel eens wat speelser en luchtiger zijn.

Door stagiaire Naomi Ghyssaert.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.