#Hoe woon jij?#Inspiratie

Personaliseer je interieur met het maatwerk van Camber

De Belgische speler is meester in oplossingen op maat voor een comfortabel interieur
Geplaatst op  
Personaliseer je interieur met het maatwerk van Camber © Camber

Niets gaat boven orde en sereniteit in huis. Het vergemakkelijkt niet alleen je leven, maar het brengt je interieur ook naar een hoger niveau. Het Belgische bedrijf Camber creëert garderobekasten, boekenkasten, kleedkamers en bureauruimtes op maat die je interieur dagelijks makkelijker én mooier maakt. 

Design aangepast aan het dagelijkse leven, dat volledig verweven is met de realiteit: dat is het credo van Naomi Huyge, interieurontwerpster bij Camber. Voor deze interieurexperte betekent een comfortabel huis, een huis waarvan de inrichting volledig verenigbaar is met een dynamisch leven. Om deze ideale plek te creëren, heeft het Belgische familiebedrijf maatwerk als troef. Met de gepersonaliseerde oplossingen uit Camber’s aanbod, kun je je huis op eenvoudige wijze een nieuwe dimensie geven.

Camber
Een slaapkamer die harmonie uitstraalt dankzij het maatwerk van Camber

Opbergideeën op maat zorgen overigens voor een slimme woning. Met de oplossingen van Camber kun je elke ruimte in huis zo efficiënt mogelijk maken, zodat de oppervlakte optimaal gebruikt wordt en alles een plaats heeft. Een mooi gebaar dat je dagelijkse leven gemakkelijker en mooier zal maken.

Dé must van nu? Een thuisbureau van Camber

De gepersonaliseerde oplossingen van Camber gaan niet langer alleen over slimme kasten. Klantenverzoeken worden steeds specifieker en doelgerichter, en zijn vaak gelinkt aan de realiteit van het dagelijkse leven. Onder meer door de invloed van het coronavirus, werd o.a. telewerken een begrip voor vele mensen. Een thuiskantoor kreeg plots een belangrijke invulling en is een veelgevraagd verzoek op dit ogenblik.

camber
Een sober en stijlvol thuisbureau, met Camber’s signatuur

Gezinnen met voldoende ruimte geven meestal de voorkeur aan een kantoor in een aparte kamer. Maar voor veel jonge stedelingen, koppels of alleenstaanden, met of zonder kinderen, die in kleinere huizen of appartementen wonen, is dat niet het geval. Zij moeten op zoek gaan naar een alternatieve en slimme oplossing. Voor hen zijn multifunctionele opbergmeubelen een must. De binnenhuisarchitecten van Camber weten voor elke situatie een oplossing en kunnen bijvoorbeeld door van één van de wanden van het huis een werkruimte, maar ook een speel- en ontspanningsruimte maken. Kortom, een hybride en multifunctionele ruimte waar je naar hartelust kunt ontspannen.

Een waaier aan afwerkingen

De kers op de taart is de keuze van de afwerking. Camber biedt haar klanten de meest unieke en esthetische opties. Zwart voor een moderne elegante look? Walnootfineer om een warme sfeer te creëren? Of wit om de tand des tijds stijlvol te doorstaan? Met Camber als bondgenoot beschik je over tal van creatieve en kwalitatieve ideeën en oplossingen.

camber
Een witte opbergruimte met ingebouwd bureau, afgewerkt met een kleurrijke toets om het dagelijkse leven extra energie te geven.

Meer informatie nodig?

Surf snel naar Camber.be