#Nieuws

Nieuw: Mango lanceert een interieurcollectie

Modemerk Mango transformeert ons interieur naar een mediterrane sfeer met hun eerste homeware-collectie.
Geplaatst op  
Nieuw: Mango lanceert een interieurcollectie © Mango

Deze maand lanceert Mango voor het eerst een homeware-collectie. Hiervoor haalt het modemerk inspiratie bij de mediterrane levensstijl en cultuur, het DNA van het merk. Het resultaat? Een fris en helder interieur dat ons meeneemt naar kleine Italiaanse stadjes. 

Nu reizen minder vanzelfsprekend is, hoopt Mango met de Mediterranean Views-collectie de zuiderse sfeer naar jouw thuis te brengen. De neutrale kleuren en natuurlijke materialen doen ons dan ook denken aan intieme momenten tijdens vakanties, de prachtige zonsondergangen, fijne gesprekken en nieuwe ervaringen. 

© Mango

De hele collectie draagt bovendien een duurzame stempel. Zo zijn de producten gemaakt met duurzame materialen zoals linnen of organisch katoen, typerend voor mediterrane interieurs. Daarnaast produceert het modemerk tachtig procent van de items lokaal. 

In de collectie vind je textielproducten terug voor de verschillende ruimten in het huis: van de slaapkamer, tot de woon- en badkamer. Mango koos er ook voor om een verscheidenheid van producten aan te bieden die een speciale toets aan je huis geven. Bij deze lancering vind je zowel beddengoed als kussens en dekens, maar ook kaarsen en pyjama’s. Hier is alvast een voorsmaakje!

De collectie is exclusief te koop op de website van Mango en in Mango-winkels hier in Europa. 

Geschreven door stagiaire Sien Van de Wouwer

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.