#Adresjes#Hotels

Mediterraanse luxe op maat van je gezin

Ontdek de meest luxueuze en exclusieve faciliteiten voor je familie op Ikos Resorts.
Geplaatst op  
Mediterraanse luxe op maat van je gezin ©

Je voeten laten wegzakken in het zand en je kinderen zien spelen op een uitgestrekt privé-strand? Een gevoel van volkomen zorgeloosheid, in opperste luxe, waarbij alles is afgestemd op maat van je gezin.

Een plek waar je onbetaalbare herinneringen samen met je meest dierbare personen creëert. Waar Michelin-sterrenchefs je uitnodigen om culinair te genieten van lokale en internationale keukens, begeleid door een selectie van 300 bijzondere wijnen. Waar je ontspant in één van de verwarmde in- en outdoor zwembaden of in de geavanceerde spa. Een familieparadijs waar je kinderen de tijd van hun leven hebben in de Kids Club en de ouders genieten van het zicht op het privé-strand en gebruik maken van een 30 minuten gratis oppas, of verken de bestemming de hele dag met een MINI, zonder extra kost. Het all-in luxe gezinsformule van Ikos Resorts in Halkidiki en Corfu stelt bovenal unieke familie-ervaringen voorop. Vanaf mei 2019 beleef je dezelfde magie ook op het prachtige eiland Kos.

Deluxe Collection

Een gepersonaliseerde en gepriviligeerde ervaring zonder grenzen. Tripadvisor beaamt dit en bekroonde Ikos Resorts met de 2019 Trip Advisor Travellers’ Choice® awards als beste all inclusive resorts van de wereld. Voor gasten die verlangen naar alomvattende gastvrijheid zijn er de bijzondere Deluxe suites: een wereld van ongeëvenaarde luxe en uitmuntende dienstverlening op maat. Laat je ter plekke verrassen door de premium dienstverlening of plan enkele persoonlijke verwenmomenten vooruit met de Personalised Vacation Planning technologie. De Deluxe Concierge staat gedurende heel je reis voor je klaar, van een warme check-in tot een vlotte vaarwel. Geniet ten volle van de eindeloze toegang tot de restaurants, drankjes en activiteiten en je privacy in aparte zwembaden en stranden.

Voordelenpakket: Spabehandeling – diner op het strand – fles Taittinger champagne bij aankomst en zoveel meer.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met IKOS Resorts.
www.ikosresorts.com