#Keuken#Nieuws

Mengkranen pimpen je keuken


Geplaatst op  
Mengkranen pimpen je keuken ©

Aan mengkranen wordt door de Belg goed geld uitgegeven. Zij zijn de kers op de taart bij het installeren van de nieuwe keuken en accentueren de interieurstijl waar je bij het bouwen voor koos. De laatste jaren wonnen high tech en LED-verlichting ook dit gebruikstoestel voor zich. En wereldberoemde designers aarzelen niet in zee te gaan met de meest gerenomeerde sanitairlabels. Zij verrassen ons met de meest gewaagde, zelfs avantgarde-modellen. Hier volgt een greep uit de meest vernieuwende realisaties op het vlak van de allround mengkraan.


Avantgarde

KRANEN1

keukenkraan ‘Swan’ van het Duitse Hansa met gastdesigner Alessi – inspiratie is een zwaan. Rood verkliklampje duidt op water van plus 32° graden.


Domotisch

KRANEN3

‘Ono Touch’ voor keuken of badkamer, van het Zwitserse KWC bij Designkranenshop – Afstandbediening met zelfs 3 voorkeurtemperaturen en LED-light dat van blauw-koud tot rood-warm kleurt.


Geometrisch

KRANEN5

‘MB 07’ van het Australische MEIR Black bij Mastello – Vernieuwend door hoekvorm én zwarte lak, plus opvallend hoge plaatsing van de tuimelknop


Omni-poly-flexi

KRANEN7

Revolutionair 360° rondswingende, Italiaanse keukenkraan ‘Poker’ van Cisal bij Keukenkranen


AW-Trofee*

caressi-kraan-ca112i

Bravo voor deze elegante, happy Nederlandse keukenkraan ‘Caressi Colours’ van Caressi met spoeldouche en in 12 kleuren!

*AW vindt dit een top-idee!