#Dit is Belgisch#Nieuws

MMooD presenteert tafel ‘4 Seconds’ op Interieur Kortrijk

Na ‘Wings’ tekende ontwerper Gust Koyen nu ook de tafel ‘4 Seconds’ voor het Belgische merk MMooD.
Geplaatst op  
MMooD presenteert tafel ‘4 Seconds’ op Interieur Kortrijk ©

Het jonge Belgische designmerk MMooD verrast graag met unieke ontwerpen die design koppelen aan functionaliteit voor een optimaal resultaat.

Ook deze keer wijkt MMood niet af van zijn beproefde formule: de nieuwe tafel ontworpen door Gust Koyen kan een andere vorm aannemen dankzij een gepatenteerd uitschuifmechanisme, op punt gesteld door MMooD. De tafel klapt zijn vleugels open zonder dat er schroeven of andere hulpstukken aan te pas komen. In 4 seconden tovert de tafel zichzelf om van rechthoekig model voor 6 personen tot rond model waaraan tot 9 personen kunnen aanschuiven. Een vleugje magie in huis dat handig van pas komt wanneer je onverwacht bezoek krijgt.

Met zijn Scandinavische look en zijn poten van massief eikenhout oogt de tafel heel hedendaags. Het milieuvriendelijke meubel sluit ook aan bij de ecologische trend. Het hout is afkomstig van duurzaam beheerde bossen en bij de productie werd louter hernieuwbare energie gebruikt.

mmood
Ontwerper Gust Koyen, zwarte tafel ‘Wings’ en het nieuwe, kleinere model ‘4 Seconds’.

De designer 

Ontwerper van dit nieuwe meubel is Gust Koyen. In 2014 tekende hij al tafel ‘Wings’. Voor dat ontwerp kreeg hij trouwens een Red Dot Award in de categorie Product Design. Zijn nieuwste designtafel combineert een wit thermogelakt blad met poten van massief eikenhout. Wie weet sleept hij voor deze tafel wel een tweede award in de wacht …

Het nieuwe ontwerp van MMooD zal in avant-première gepresenteerd worden op de Biënnale Interieur in Kortrijk Xpo van 14 tot 23 oktober (Hal 4, stand 403).

Ben je net als wij weg van deze ‘4 Seconds’ van MMood? Dankzij Actief Wonen maak je kans om deze splinternieuwe tafel met een waarde van 1 995 € te winnen. Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd.

Ontdek hier onze video: