#Interieuradvies#Slaapkamer

Naturel-comeback in de slaapkamer

Abdijstijl, fincastijl, ecostijl...noem het zoals je wil want naturel is terug
Geplaatst op  
Naturel-comeback in de slaapkamer ©

Zomers beddengoed in fris linnen, accessoires in natuurriet, zachte leemkleuren…Zonder opsmuk verwelkomen slaapkamers anno 2017 in ‘naturel’ de zomer.


Out of Africa

chambre-1

Het bed pootloos en nederig in contact met moeder aarde. De vloer in naakt beton als imitatieleem. Aan de muren een macraméwerk en exotische handgevlochten schoudermanden, zwart bedlinnen als ode aan het donkere continent

Bron


John & Yoko

Comeback van bohémien-in-wit uit de seventies. Peace & love is de enige kleurboodschap toegelaten in deze slaapkamer, waar dagdagelijkse, bijna banale voorwerpen een decoratieve rol gaan spelen. Een stapel boeken in handbereik van het bed, nonchalante kaders op de grond en een eenzame cactus.

Bron.


Scandinavisch

Accenten van bewerkt hout die de bleke parketvloer herhalen. nachttafeltje met sierlijke vingergrepen en elegante verwijde poten. Als bedeinde een antieke refterbank. Ijle kabellampen als in een strenge pensionaatslaapzaal.

Bron.


Art Fan

640bad1229c28227d93cca5ee32fa0c2 (1)

De art-fan slaapt graag in het gezelschap van zijn collectie. Het volstaat een MDF-constructie in doosvorm te bouwen als uitstalmeubel achter je bedhoofd waarop dan al dat moois wordt tentoongesteld. Je verstopt er bovendien lelijke radiatorleidingen mee.

Bron.


Finca

Een finca is een Spaanse historische cottage die je no vindt in desolate landbouwgebieden en soms wel driehonderd jaar oud kan zijn. Sobere sfeer alom met bruut bezette en gewitte muren, kleine vensterniches tegen de verzengende zomers.

Bron.