#Inspiratie#Trends

Trend: zachte natuurlijke verfkleuren voor de lente en zomer

Een zacht en fris kleurenpalet voor natuurlijke rust in je interieur
Geplaatst op  
Trend: zachte natuurlijke verfkleuren voor de lente en zomer © BOSS Paints

Kleuren hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand, en daarom kan je best bewust omgaan met verfkleuren in je interieur. Een nieuw likje verf geven aan de muren kan dan ook best spannend zijn. Daarom nemen we twee natuurlijke kleurenpaletten onder de loep die heel wat rust geven voor de lente en de zomer. Zo maak je de juiste beslissing voor meer harmonie, subtiliteit en rust in huis.

Lente: fris & fleurig

Voor de lente staat een frisse kleurenmix centraal, zoals natuurlijk groen en blauwe tinten. Deze zachte kleuren gaan goed samen met de heerlijke lichtinval van het voorjaar, en geven een ontzettend frisse uitstraling aan je interieur – mits je ze combineert met lichtere kleuren en witte tinten. Maar ook beige en hazelnootbruin krijgen een plekje in het kleurenpalet: ze zijn een knipoog naar de heropleving van vintage en authentieke ambacht.

© BOSS paints

Alle kleuren kan je vinden bij Belgische verfwinkel Colora:

Zomer: warm nude

Deze zomer worden toon-op-toon interieurs extra in de verf gezet. Het draait allemaal om de schoonheid van tijdloze eenvoud en een gevoel van harmonie dankzij warme nude-tinten. Probeer ze samen te combineren voor een elegant, rustgevend geheel of geef het strogeel een kans voor een zonnige gloed en extra accent in je huis.

© BOSS paints

Alle kleuren kan je vinden bij Belgische verfwinkel Colora:

Door stagiaire Naomi Ghyssaert.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.