#Adresjes

Nieuw: BAOBAB opent pop-up winkel in Antwerpen

Eén van België's meest welriekende exportproducten krijgt een vestiging in Antwerpen centrum!
Geplaatst op  
Nieuw: BAOBAB opent pop-up winkel in Antwerpen © BAOBAB

Met hun bijzondere geuren en dito houders, zijn de geurkaarsen van het Belgische merk BAOBAB in een mum van tijd bekend geworden. Om je de magie van de kaarsen in het echt te laten beleven, opent het label een pop-up winkel in het centrum van België’s bekendste modestad. 

Je kent ze wel, de fameuze geurkaarsen met prachtige decoratieve kaarsenhouders in allerlei kleuren en prints. BAOBAB is geliefd over heel de wereld en vind je zelfs in de huiskamer van de Kardashians-matriarch Kris Jenner. Nu het seizoen van cocoonen stilletjes aanbreekt, opende het merk van eigen bodem een bijzondere pop-up winkel in de Antwerpse Korte Gasthuisstraat.

In het gebouw van Delbove Cosmetics kun je vanaf nu tot en met eind januari terecht om de precieuze kaarsen te shoppen. De pop-up winkel kreeg een glamoureuze ‘The Great Gatsby’ look aangemeten en staat in het teken van experience. Alle BAOBAB-producten staan er uitgestald in een helder, witgelakt pand met aan weerszijden prachtige goudkleurige wandrekken.

Je vindt hier zowel hun absolute klassiekers als een aantal limited editions die speciaal voor de locatie ontwikkeld werden. Meer redenen heb je niet nodig om het pand zo snel mogelijk een bezoekje te brengen, toch?

© BAOBAB Antwerpen

Praktisch: 
Open tot en met 30 januari 2020
Van dinsdag tot zaterdag van 10:00-18:00.
Korte Gasthuisstraat 41, 2000 Antwerpen
Meer info vind je op de website van BAOBAB

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.