#Adresjes#Nieuws

Nieuw: Dar Simons opent pop-uprestaurant in Hasselt

Chef en interieur connaisseur Carlo Simons verhuist even met zijn culinaire kwaliteiten van Marrakech naar Hasselt
Geplaatst op  
Nieuw: Dar Simons opent pop-uprestaurant in Hasselt © Dar Simons

Klinkt de naam Dar Simons je al bekend in de oren? Want het boetiekhotel annex restaurantconcept uit Marrakech opent tijdelijk zijn culinaire deuren in de stad van de smaak, Hasselt. Achter dit concept gaat een stukje Belgisch talent schuil: Limburgse chef en interieurafficionado Carlo Simons. 

Begin dit jaar opende Carlo de deuren van zijn droom: een mix tussen food, interieur en kunst. Dar Simons (‘Dar’ betekent thuis in het Arabisch) is een riad met drie gastenverblijven in Marrakech, die sterk de passie en toewijding van Carlo voor kwalitatieve en authentieke hospitality reflecteert. Zijn restaurant biedt plaats aan 14 gasten die kunnen dineren in een uiterst intieme setting waar de ervaren chef Carlo – die eerder zijn strepen bij o.a. zaken als De Librije en Comme Chez Soi verdiende – de smaakpapillen verwent met een creatief degustatiemenu geïnspireerd door de Franse klassieke culinaire leerschool en verse, lokale producten. Nu het reizen naar Marokko in deze tijd geen evidentie is, bedacht Simons een nieuw actieplan.

Van Marrakech naar Hasselt

Wil je toch genieten van de gastronomische ervaring die Carlo Simons te bieden heeft? Van november tot en met januari verhuist hij met zijn culinair talent naar de Kapelstraat in Hasselt, waar hij lunch (vanaf 35 euro) en diner (vanaf 75 euro) serveert met dagverse producten. Om de social distancing zo goed mogelijk te bewaren, kan er voor een maximum van 6 personen per tafel gereserveerd worden. Alle informatie vind je terug op zijn website, maar zij die reeds een plaatsje in de pop-up van Dar Simons konden bemachtigen, weten dat je het snelst geïnformeerd bent via zijn social media kanalen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DAR SIMONS (@darsimonsboutiquehotel) op

Dar Simons pop-uprestaurant in Hasselt: 

Open op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Lunch reservaties mogelijk op maandag en vrijdag van 12u00 – 14u30. Diner reservaties op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag van 19u00 – 23u00.

Meer info via:

Website: Darsimons.com

Instagram: @darsimonsboutiquehotel

Adres: Kapelstraat 46, 3500 Hasselt

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.