#Nieuws

Nieuw: de grootste interieurafdeling van Inno in heel België

Na enkele maanden van verbouwingen krijgt de home etage van het Belgische warenhuis een nieuwe look, vergezeld van een reeks nieuwe interieurmerken
Geplaatst op  
Nieuw: de grootste interieurafdeling van Inno in heel België © Inno

Als Belgisch commercieel instituut bij uitstek sinds 1897 is Inno, voorheen L’Innovation, dé warenhuisreferentie in de hoofden van de Belgen. De winkel, die zijn naam begin 2000 in ‘Galeria Inno’ wijzigde, volgt de trends op de voet en evolueert mee met zijn steeds veeleisender wordende cliënteel. Net op tijd voor de vakantie, presenteerde het warenhuis ons zijn gloednieuwe afdeling volledig gewijd aan interieur en decoratie. Daarmee opent Inno Nieuwstraat de grootste interieurafdeling van de keten in ons land.

Waar in Frankrijk of Engeland bekende, glossy warenhuizen zoals Galeries Lafayette, Le Printemps, Le Bon Marché of Selfridges met de plak zwaaien, daar is Inno hét Belgische commerciële instituut waar je een breed gamma van luxemerken en in house multi-merken vindt. Een ode aan België’s bekendste grootwarenhuis, omdat specialty concept stores die decoratie, beddengoed en serviesgoed samenbrengen, zeldzaam aan het worden zijn.

grootwarenhuis inno nieuwe interieurafdeling brussel nieuwstraat
Een beeld uit de Descamps textielcollectie bij © Inno Brussel

De grootste Inno interieurafdeling van het land

Als je fan bent van Inno én van interieur, dan ben je in de Brusselse Nieuwstraat aan het juiste adres. Want het is in de Inno op die locatie, dat zopas de grootste interieurafdeling van België’s bekendste warenhuisketen is geopend. Het gloednieuwe verdiep, dat gerenoveerd is sinds november, bevindt zich op min 1 en strekt zich uit over meer dan 4000 vierkante meter. Hier doe je jezelf tegoed aan precieus serviesgoed, decoratie, huishoudlinnen, huisparfums, kleine huishoudtoestellen en veel meer. Het merkenassortiment is er breed en gevarieerd met labels als Le Creuset, Cristel, Lagostina, Ralph Lauren, Smeg, KitchenAid, Descamps, Serax, Santens, Aquanova, Villeroy & Boch, Dutchdeluxes, Pols Potten etc. Meer dan 140 merken met bewezen expertise zijn er samengebracht onder één dak zodat je alles kunt vinden wat je nodig heeft voor je huis. Elk seizoen wisselen merken zich af om je de laatste trends te presenteren, in combinatie met enkele onmisbare, grote klassiekers die er standaard aanwezig zijn. Tussen de veelbelovende nieuwkomers kun je o.a. op Kartell en Marimekko rekenen.

inno-interieurafdeling-brussel-nieuwstraat-marimekko
© Inno Brussel

Tel daarbij op nieuwe en beter georganiseerde kassa’s, een winkelervaring dat afgestemd is op groener consumeren en een nieuwe demonstratiekeuken waarin verschillende chef-koks in de loop van 2020 workshops en demonstraties zullen organiseren. De nieuwe verdieping van Galeria Inno in de Nieuwstraat belooft alvast veel leven en wil de mensen dan ook op bijzondere wijze inspireren met haar areaal aan kwaliteitsproducten, in een consumptiemaatschappij waarin de klant meer dan ooit op zoek is naar experience. Dat zal onder meer vertalen in de vorm van een vernieuwde klantenkaart of een thuisbezorgingsservice bij een aankoop vanaf 50 euro. Heel praktisch als je iets groots koopt of toerist in de hoofdstad bent!

Praktisch

Galeria Inno

Nieuwstraat 111/123, 1000 Brussel

Inno.be

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.