#Nieuws

Nieuw: de Symfonisk-collab van Ikea en Sonos

Iets met topkwaliteit, geluid en licht dat nu in de winkelrekken van de Zweedse interieurgigant ligt!
Geplaatst op  
Nieuw: de Symfonisk-collab van Ikea en Sonos © Ikea

Fantastisk! Wij hebben erg goed nieuws voor liefhebbers van audio en design. Nadat Ikea eerder al een partnership met het Amerikaanse audiolabel Sonos aankondigde, kan je momenteel de eerste resultaten bewonderen in de winkelrekken van de befaamde Zweedse winkelketen. De bijzondere Symfonisk-collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Belgische Ikea-winkels en op IKEA.be 

Ikea en Sonos werkten toe naar maar liefst twee unieke producten die kwaliteit, innovatie en betaalbaarheid combineren. De Symfonisk-collectie bevat twee speakers die design en audio-innovatie combineren. De twee merken zetten immers fors in op vernieuwing door het gebruik van audioproducten nog meer in het interieur te integreren.

Speaker versus boekenplank

Ruimtebesparing is prioriteit bij Ikea, en daar is de Symfonisk boekenplank én speaker het ultieme bewijs van. Het multifunctionele item komt in een zwart-grijze en witte variant, en kan je op verschillende manieren opstellen. Leg hem op zijn zij, plaats hem verticaal op een kast als boekensteun, of hang hem op aan de muur. Hij kan tot drie kg gewicht aan.

© Symfonisk Ikea x Sonos

Luider dan het licht

Als je van een streepje muziek én van aangename verlichting houdt, valt het tweede Symfonisk-item zeker bij je in de smaak. Sonos en Ikea ontwikkelden vanuit de filosofie ‘om een positieve invloed uit te oefenen op het leven thuis van zo veel mogelijk mensen’ naast de boekenplankspeaker ook een bijzondere tafellamp die voor warm licht zorgt en tegelijk als speaker werkt. Daarnaast is zijn look ook niet aan ons kritische oog ontsnapt: zijn paddenstoelachtige vorm met mondgeblazen glazen lampenkap en gebreid jasje is uiterst gezellig. Onze redactie beeldt zich alvast de gezichten van hun vrienden in terwijl ze op zoek gaan naar de bron van het geluid.

© Symfonisk Ikea x Sonos

Over Symfonisk

Zowel de boekenplank- als de tafellampspeaker zijn momenteel verkrijgbaar in de Ikea-winkels en via de website IKEA.be. Beide producten kan je aansluiten op je wifi-netwerk en worden aangestuurd met de Sonos-app. De items zijn verkrijgbaar in het zwart en het wit. Voor een boekenplankspeaker betaal je 99,99 euro, zijn tafellampvariant kost 179 euro

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.