#Nieuws

Nieuw: DONUM opent beleefruimte Branded Spaces

Ervaar de magie van de Italiaanse designiconen in de nieuwste ruimtes van de gekende interieurwinkel
Geplaatst op  
Nieuw: DONUM opent beleefruimte Branded Spaces © DONUM

Ben je verzot op Italiaans design? Dan hebben wij een fantastisch nieuwtje: interieurwinkel DONUM voegde zopas extra experience ruimtes toe aan zijn befaamde showroom. Met zijn ‘Branded Spaces’ wil de winkel zijn klanten een extra dimensie bieden, door een merkenuniversum te creëren waarin je labels als Cassina, Fornasetti, Society Limonta en Molteni tot hun recht ziet komen in verschillende woonruimtes. 

Bezoeken is beleven

Om hun woonconcept fris, hedendaags en bovenal exclusief te houden, ging DONUM creatief aan de slag in samenwerking met zijn Italiaanse designpartners. Het resultaat kwam tot leven in o.a. een exclusieve loft, die een gedeelte van de winkel beslaat, waar je kennis kunt maken met de totaalconcepten van het merk Molteni. De meerwaardezoeker die een nieuwe keuken plant te plaatsen, kan terecht in de ruimte met de DADA-keukens, waaraan o.a. Vincent Van Duysen zijn designideeën vastkoppelde. Tenslotte loop je ook niets mis wat betreft slaapkamers: een deel van het experience gedeelte werd gereserveerd voor alles wat dressings, slaapkamermeubilair en zithoeken betreft.

© DONUM

Geen ruimte voor gemiddeld

Verwacht je met de komst van de ‘Branded Spaces’ aan een onderdompeling van de crème de la crème van Italiaans design, want DONUMs filosofie staat 100% in het teken van exclusiviteit. Je vindt er met andere woorden geen doorsnee designlabels maar een verfijnde selectie van Italiaanse kwaliteit. Bijzondere Italiaanse stoffen zoals linnen of kostbaar garen in een uniek kleurenpalet van Society Limonta, of surrealistische motieven en deco-items van het eclectische label Fornasetti.

© DONUM

Diamant- én designstad

DONUM ligt aan de Frankrijklei in hartje Antwerpen en herken je aan zijn brutalistisch pand met strakke glaspartijen. De showroom toont verschillende complete interieuropstellingen verspreid over 2000 vierkante meter, met een mix van lokale als internationale designlabels van meubilitair, nieuwbouwkeukens, kastenwanden, verlichting tot raamdecoratie. Je kunt je er laten inspireren en begeleiden door een team van ervaren specialisten voor je renovatieproces of interieur make-over. Met merken als Cassina, Knoll, Brokis, By Lassen en Studio Pieter Stockmans, ben je hier aan het juiste adres voor een bijzondere investering in design.

© DONUM

Adres: Frankrijklei 64-68, 2000 Antwerpen

Van maandag tot zaterdag geopend, van 10:00 tot 18:00.

Meer info vind je op hun website Donum.be 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.