#Dit is Belgisch#Nieuws

Een nieuwe manier van werken in Antwerpse WATT- toren

Fosbury & Sons stelt voor: the renaissance of work in de WATT-toren
Geplaatst op  
Een nieuwe manier van werken in Antwerpse WATT- toren ©

Op 6 december heeft Fosbury & Sons zijn intrek genomen op de eerste verdieping van de WATT-toren in Antwerpen. Hiermee geven ze naar eigen zeggen het startschot voor een nieuwe manier van werken. Ontwerpbureau Going East stond in voor het interieur.

watt

De WATT- toren is een gebouw dat in 1958 werd gebouwd door de legendarische architect Léon Stynen. Voor het nieuwe interieur van hun verdieping gingen Fosbury & Sons in zee met Going East. Die wilden het een High Line gevoel en veel ademruimte geven. Alles werd eraan gedaan om het bedrukkende gevoel van een klassiek bureau te vermijden. Zo is de inkomhal ontworpen door Studio Job en zijn de muren voorzien van kunst. De zetels zijn van het gloednieuwe Belgische merk Journuit. ‘Als lid geniet je van het comfort van een professioneel kantoor, met de huiselijke warmte van je woonkamer, de diensten en de looks van een hotel en de fun van je vrije tijd.’

fosbury-sons-c-f-vercruysse

 

Bij die nieuwe manier van werken staan autonomie, betrokkenheid en zingeving centraal. Bij Fosbury en Sons is plaats voor 250 leden. Zowel freelancers, business nomads als werknemers van kleine en grote bedrijven zijn welkom. De bedoeling is een sterk netwerk op te zetten. De leden zullen kunnen genieten van allerhande extra services, gezonde gerechten, premium koffie… Fosbury & Sons wil werkende mensen tools in handen geven om hun werk-privébalans beter in evenwicht te houden.

fosbury-sons-c-f-vercruysse2

 

 

Meer info: www.fosburyandsons.com