#Nieuws#Online winkelen

Actief Wonen-actie bij Duchess & Home: 20% korting


Geplaatst op  
Actief Wonen-actie bij Duchess & Home: 20% korting ©

Duchess & Home is een nieuwe collectie die je online kunt kopen. Het is het geesteskind van Amanda Lee, een Britse ex-diplomate die al een tijdje in Gent woont.

‘Duchess & Home werd geïnspireerd door de liefde voor het buitenleven, sport en het leven tout court. Onze collectie ademt de Britse traditie, stijl en humor en is gemaakt in de UK door ambachtslui. Een van onze eerste sterkhouders zijn de laarzenhouders. Die zijn decoratief en handig. Verder hebben we kapstokken en stalen voederbakken voor honden. Nieuw en nergens anders te vinden zijn de hondenriemstokken.’

Hockeystickhouders

Lee speelt met haar collectie ook in op de vraag naar hockeystickhouders, ‘omdat die sport zo populair is bij Vlaamse kinderen.’ De collectie is voorlopig nog klein maar zal snel uitbreiden. Uitkijken wordt het naar de kerstcollectie. Met kerst zijn we allemaal een beetje anglofiel, al mogen ze hun christmas pudding wel houden.

Prijzen voor de laarzenhouders: tussen de 190 en de 240 euro, stalen voederbakken: tussen de 150 en de 170 euro, hondenriemhouder: 95 euro, hockeystickhouder: 270 euro.

Actief Wonen-actie

Speciaal voor Actief Wonen-lezers! Typ de couponcode AW1 in bij je aankopen bij Duchess & Home en krijg 20% korting tot en met 31/10.
D & H (Duchess & Home) Tel:   +32 9 236 1632, GSM:+32 478 539 265