#Nieuws

‘Omedelbar’ is IKEA’s nieuwste collectie

Collectie combineert gothic en 'Moulin Rouge' met een vleugje 'Alice in Wonderland'
Geplaatst op  
‘Omedelbar’ is IKEA’s nieuwste collectie ©

Speels, vrouwelijk en rock ’n roll, dat is ‘Omedelbar’, de nieuwe limited edition collectie die IKEA samen met modeactiviste Bea Åkerlund lanceert. Met deze collectie zet de styliste van sterren als Madonna en Beyoncé haar eerste succesvolle stappen in de wereld van interieurdesign. Het resultaat is ‘Omedelbar‘, een collectie met 35 opvallende producten die hulde brengen aan individualiteit en creativiteit. De collectie is vanaf heden verkrijgbaar bij alle IKEA winkels.


Veel mensen kennen Bea Åkerlund als stylist en fashion designer van sterren als Madonna en Beyoncé maar je kan haar echter nog beter beschrijven als een niet te stoppen creatieve duizendpoot en vrouw van de wereld. In de Omedelbar-collectie zit de essentie vervat van Bea’s persoonlijke stijl, een mix tussen gothic en Hollywoodglamour. Bea’s persoonlijke mantra “B. who you are” loopt als een rode draad door de collectie, samen met de rode lippen waarmee ze letterlijk en figuurlijk haar stempel op de dingen drukt. En laten we ook de strepen niet vergeten!

bouche
Fashionista Bea Åkerlund werkte samen met Madonna en Beyoncé.

Een kleedkamer met boudoirallures

In de edgy collectie met karakter, vind je alles om een kleedkamer met boudoirallures te maken. Accessoires en persoonlijkheid met het industriële gouden kledingrek, bijpassende kleerhangers, stijlvolle schoendozen en zwart-wit gestreepte opbergdozen. Iets excentrieks om je muren te versieren? Kies dan voor het grote gouden zakhorlogeklok, dat aantoont dat ‘Omedelbar’ gaat over plezier maken en lak hebben aan conventies. Want wie zegt dat een zakhorloge in de palm van je hand moet passen als je er ook een muur mee kan op fleuren?

 

download (3)
Industrieel, maar wel gouden kledingrek met Bea’s gesigneerde hangers
omedelbar-clock
‘Omedelbar’ wandklok (45cm) voor 39,99 €
4-1518004660
‘Omedelbar’ fauteuil voor 299 €
A4565E84-10E7-41AA-90D6-00959697406B
‘Omedelbar’ fruitschaal (20cm) voor 19,99 €

De creativiteit van Bea komt daarnaast ten volle tot uiting in de ontwerpen van de vazen: de laars, kroon of hoge hoed zijn een leuke knipoog naar de modewereld. Bea spoort iedereen aan om de hoed te vullen met wat je maar wil: van een fris lenteboeket tot schoonheidsproducten.

Je herkent Bea Åkerlund aan haar signature rode lippen. Dat handelsmerk vormt ook de rode draad van de collectie. De lippen schitteren niet enkel op dekbedovertrekken, werden ook uitvergroot tot opvallende kussens en kleven zelfs als lippenstiftafdruk op de rand van een glas!

ikea_omedelbar_glas_pe673301
Omedelbar-glas voor 3,99 / 2 stuks