#Adresjes#Hotels

Op luxe winterkamp in Val-Thorens

Voor de sportievelingen: het vijfsterrenhotel Pashmina Le Refuge pakt in december uit met een interessant package.
Geplaatst op  
Op luxe winterkamp in Val-Thorens ©

Val-Thorens, dat deel uitmaakt van het domein ‘Les 3 Vallées’, is het hoogste skistation van Europa. Het opent op 26 november 2016 en de winterpret duurt er uitzonderlijk lang, want het station sluit pas op 1 mei 2017. Les 3 Vallées, meteen ook het grootste skigebied ter wereld, biedt maar liefst 600 kilometers skipistes.

Originaliteit troef

Bovendien telt dit Franse skioord tal van luxehotels. Een ervan is het originele vijfsterrenhotel Pashmina Le Refuge. De inrichting van de twee restaurants, de spa, kamers, suites en ski-room van Pashmina Le Refuge is werkelijk bijzonder en merkwaardig.

 

aw_valtho_5Moderniteit en authenticiteit zijn in perfecte harmonie. Oude voorwerpen bij elkaar gesprokkeld, sieren het hedendaagse decor.

Logeren in een iglo

 aw_valtho_3aw_valtho_2

 

 

 

 

 

 

 

Er is ook een Igloo-Pod, een verblijfplaats op het dak van het hotel, waar je met twee een nachtje kunt doorbrengen in plaats van in je hotelkamer. De iglo-tent is prachtig en romantisch ingericht, en biedt een unieke hotelervaring.

 

 

Package Pashmina Winter Camp

Van zondag 4 tot zaterdag 10 december 2016 organiseert het hotel een winterkamp met een gevuld sportief programma in combinatie met ontspanning in de spa en een après-ski, en dit aan het zeer aantrekkelijke tarief van 145 euro per persoon per nacht in half pension (vanaf twee nachten). Er zijn nog data beschikbaar, maar snel wezen is de boodschap…

 

Hôtel Pashmina, Le Refuge, Place du Slalom, 73 440 Val-Thorens, +33(0)479 00 09 99, www.hotelpashmina.com