#Inspiratie#Tuin & terras

Shop hier het mooiste outdoor meubilair van deze zomer

Wij houden van loungen, daarom creëren we een hele knappe shopping van outdoor meubilair voor je!
Geplaatst op  
Shop hier het mooiste outdoor meubilair van deze zomer © Manutti

Nu de eerste zonnestralen onze dagen opwarmen, kunnen we niet wachten om, na maanden cocoonen, de buitenlucht op te zoeken. Hierbij halen we ons hartje op aan de nieuwe outdooraccessoires die van onze tuin een openluchtparadijs op aarde maken.

Aan de rand van het zwembad

Zorgeloos chillen met gepaste verkoeling, dat is wat we allemaal willen wanneer het kwik tot boven de 25 graden stijgt. Maar welk meubilair past aan de rand van een zwembad? Doe hier eindeloos inspiratie op!

Ligbed ‘Orso’ van teak met ligbedkussen en hoofdsteuntje in All Weather Cosytica Althea Chalk. Prijs vanaf 1.810,74 euro. Staanparasol ‘Solino’ in houtlook met parasoldoek in All Weather Sunbrella Premium® beige – 4 x 4 m. Prijs vanaf 1.079,40 euro.

Babbelen en bruinen

Niets zo fijn als een samenkomst in de tuin onder vrienden en familie! Heerlijk bijkletsen in een leuke loungehoek met wat cocktails en hapjes? Klinkt als het beste plan voor zomer ’24 toch?

Beeld uit de lente/zomer-tuincollectie van Maisons du Monde voor 2024

 

Roze + grijs = topcombinatie

Twee verrassende pasteltinten die uitzonderlijk goed samen passen, zijn roze en grijs. Goed voor een schattige, stijlvolle en warme stijl. Combineer deze tinten met hout en beton voor het ultieme loungegevoel!

Ligstoel ‘Mambo 77’ van teak en stof Pastel Red (L 72,6 x B 71,5 x H 61,4 cm), Royal Botania, vanaf 1 819 euro.