#Adresjes#Online winkelen

Shopping: onze deco must-haves voor minder dan 50 euro

Een pauze nodig? Entertainment is niet ver weg met onze shoppingitems die netjes onder de 50 euro euro blijven.
Geplaatst op  
Shopping: onze deco must-haves voor minder dan 50 euro © Zara Home

Een interieur is nooit af, toch? Of je nu echt nog op zoek bent naar een knap interieurstuk of gewoonweg een goed excuus zoekt om je even helemaal te laten gaan in het speuren naar dat ene extra object om je woonkamer, keuken of slaapkamer mee op te smukken… Hier vind je enkele betaalbare deco must-haves voor minder dan 50 euro die je gedachten niet meer zullen verlaten eens je ze gezien hebt. Sorry, not sorry! 

Japandi-liefde

Laag meubilair, organische vormen, natuurlijke materialen, oneffenheden… We zijn verzot op de Japandi-trend. Investeren in deze stijl is slim, want ze is vrij tijdloos. Ook als je op zoek bent naar de meer betaalbare interieuritems kun je all the way gaan. Kies voor sobere tinten, vermijd tierlantijntjes en kies materialen zoals onder meer hout, linnen en keramiek die altijd trendy zullen blijven.

Retro is terug hip

Opvallende tinten, psychedelische prints, chromé, funky designs… De jaren 70 zijn terug van weggeweest in onze interieurs! In de retro-stijl mag je voluit gaan: mix kleuren, texturen, vormen en objecten zoveel als je wilt. Introduceer de moderne space-age en een pittige portie kleur als je van vrolijkheid in huis houdt. Dit zijn onze glamoureuze favorieten!

Monochroom minimalisme

De kracht van eenvoud spreekt voor zich. Wil je een sereen interieur, dan beperk je best het kleurenpalet tot maximaal 3 tinten die liefst dicht bij elkaar aansluiten. Ook hier ben je het meest gebaat bij stukken die zich zowel in vorm als in textuur laten kenmerken door een tijdloze stijl. Objecten die nooit zullen vervelen en die zich flexibel laten combineren!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.