#Inspiratie#Zit- & eetkamer

Solden: onze 20 favoriete interieuritems aan zachte prijzen

Click, click, click: de (online) solden zijn begonnen! Shop onze favoriete musthaves voor je interieur.
Geplaatst op  
Solden: onze 20 favoriete interieuritems aan zachte prijzen © Furnified

Breekt het zweet al bij je uit als je denkt aan het trotseren van de fysieke winkels in tijden van de solden? Geen paniek, wij hebben het web speciaal voor jou doorspit op zoek naar onze 20 favoriete interieuritems voor je woonst. Ontdek ze in alle rust vanuit je luie zetel! 

Hout is hot

Een naturelle look in je interieur blijft een trend. Daarom zochten we vijf interieuritems aan soldenprijzen die de pracht van hout naar je thuis brengen. Perfect als een solide basis om op voort te bouwen en om je interieur een warme toets te geven.

Organische vormen

We zijn nog altijd verzot op de interieurtrend die focust op organische vormen. Weg met die scherpe hoeken en strakke lijnen, we vallen massaal voor deze objecten en meubels die de contouren van de natuur volgen.

Statement kleuren

Pep je interieur op met enkele fellere kleuren. Denk aan een opvallende vaas, stoel of bijzettafel. Wees selectief en ga voor een beperkte selectie van kleurrijke items die je kan combineren met neutrale spullen en tegen een sobere achtergrond. Bottomline: vermijd overdaad, zorg dat enkele stukken in de kijker staan door een speciale kleur en vorm.

Japandi

Van uiterst kleurrijk gaan we over tot uiterst sober en minimalistisch. Het Japandi-hoofdstuk is bijlange nog niet uitgelezen. Denk aan crèmekleuren gecombineerd met donkere toetsen. Bij deze stijl staan soberheid en imperfectie centraal. Rust in huis? Kies dan zeker voor deze trend.

 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.