#Dit is Belgisch#Nieuws

StudioFluo lanceert DIY-boxen voor kinderen én volwassenen

Hoezo corona verveling? Met deze DIY-boxen ben je gegarandeerd enkele uren zoet.
Geplaatst op  
StudioFluo lanceert DIY-boxen voor kinderen én volwassenen © NUÏ Atelier

Je luie zetel, je Netflix marathon of de grote lenteschoonmaak al beu? Richt je dan op iets creatiefs! Bestel een DIY-box bijvoorbeeld. Geen idee waar te beginnen? Wij weten raad: Het Antwerpse StudioFluo verzendt creatieve workshops in een doos! 

StudioFluo is een creatief workshopatelier dat zopas de deuren opende in Antwerpen (én binnenkort ook in Leuven) en gerund wordt door – twee voormalige stewardessen – Lies en Evi. Door het coronavirus was het duo genoodzaakt om al hun geplande workshops te annuleren. Toch bleven ze niet bij de pakken zitten. StudioFluo brengt voortaan de workshops tot bij jou, in een simpele box!

Deze originele knutselpakketten variëren van DIY’s om samen met kinderen uit te voeren tot pakketten waarmee je je eigen haar kleurt, je eigen shiitake kwekerij opzet, prachtige bloemen en planten perst, je gebroken servies op wabi-sabi wijze repareert etc… Bekijk en beoordeel het aanbod van de DIY-boxen vooral zelf, want de mogelijkheden zijn legio.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

DIY BOX geometrische HANGER collab #nui_atelier⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Zin om een hippe touch aan je huis te geven? In enkele uurtjes tijd maak je deze eye-catcher! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wij voorzien de 2 koperen ringen, de houten kralen, diverse kleuren wol en natuurlijk een uitgebreide tutorial. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Je hebt geen voorkennis nodig, wij leggen haarfijn uit hoe je dit kan maken.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Een #DIY die echt niet kan mislukken! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Een geometrische hanger zelf maken, leuk voor jezelf, maar ook super leuk als cadeautje natuurlijk! Laat ons meegenieten van jouw creaties #gaanmetdefluobanaan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hoe? https://studio-fluo.be/workshops/shop/diy-pakketten/geometrische-wandhanger/⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #cocooning met #studiofluo ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coronalockdown #flattenthecurve #DIY #blijfinuwkot

Een bericht gedeeld door StudioFluo (@studiofluo.be) op

Leuk detail: wie zich waagt aan een DIY-box van StudioFluo steunt gelijk ook de lokale economie, want het workshopatelier werkt samen met ondernemers en creatievelingen van eigen bodem. Heb je je eigen DIY-creatie verwezenlijkt? Vergeet dan zeker niet wat beeldmateriaal ervan te delen op je social media account(s) met de volgende hashtags: #gaanmetdefluobanaan #ikkoopbelgisch #blijfinuwkot #flattenthecurve #makersgonnamake

Hou de website, Instagram– en Facebookpagina van het atelier in de gaten voor de (her)opening van hun vestigingen, zodat je in de toekomst hun workshops in real life kunt meemaken.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.