#Adresjes#Online winkelen

The Belgian Design Lab: een nieuw online deco paradijs

Met verschillende inspiratievolle thema's brengt The Belgian Design Lab je in the mood voor een interieurmetamorfose
Geplaatst op  
The Belgian Design Lab: een nieuw online deco paradijs © The Belgian Design Lab

Zoals altijd kunnen we het niet weerstaan om je de laatste nieuwtjes op vlak van interieur en decoratie mee te delen, zeker als dat over online shoppen vanuit je luie zetel gaat! Deze keer willen we je graag voorstellen aan The Belgian Design Lab, de nieuwe webshop van designliefhebber Inge Van Herck.

Nadat ze vijftien jaar geleden een accessoiremerk lanceerde, stort de ontwerpster zich nu op de wereld van interieur en deco. Met de lancering van haar nieuwe platform zal ze de Belgische huishoudens een warme toets geven én trendy designobjecten toegankelijker en betaalbaarder maken. Met haar platform wil Van Herck een ware inspiratiebron voor liefhebbers van mooie dingen creëren. The Belgian Design Lab biedt decoratieve objecten met een tijdloze uitstraling aan, gehuld in prachtige kleuren zoals wit, blauw, pastel en brons die afgewerkt zijn met bijzondere materialen. De webshop verkoopt vazen, kussens, keukenaccessoires, plaids en zoveel meer. Qua prijs is er voor elk wat wils!

©The Belgian Design Lab

Een showroom voor advies op maat van de klant

Naast de webshop is het ook mogelijk om de showroom te bezoeken of om een hoogstepersoonlijke afspraak te maken. Dat laatste biedt je de garantie om al je interieurdromen aan Inge Van Herck te vertellen, en advies op maat van je eigen woonst te krijgen. Kortom, een expert die klaarstaat om je interieur om te toveren naar jouw persoonlijke droomplaatje! In het verlengde van het advies brengt Inge ook enkele deco objecten en meubels mee naar je thuis om hem naar wens in te richten. Uiteindelijk besliss je zelf welke spullen je liever niet wenst te behouden… of juist nooit meer wilt loslaten! Ontdek en shop alle looks op belgiandesignlab.com.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.