#Adresjes#Hotels

The Collector’s House, guesthouse én eventspace

Lente-citytrippen in de Koekenstad is compleet met een overnachting in The Collector's House
Geplaatst op  
The Collector’s House, guesthouse én eventspace ©

Antwerpen is opnieuw een hotspot rijker. Lana en Arno Scatorchia openden er hun multifunctionele event-ruimte en guesthouse: The Collector’s House.


A family thing…

The Collector’s House huist in een charmant herenhuis uit 1870 en is gelegen in het historische en culturele hart van Antwerpen: de Wolstraat. Waar deze straat in 16de eeuw een thuis bood aan Engelse wolkooplieden, staat ze ondertussen bekend als ‘the place to be’ voor liefhebbers van kunst, antiek en design.

Broer en zus Arno (23) en Lana (26) Scatorchia twijfelden geen moment om The Collector’s House op te starten. Creativiteit en ondernemingszin werden hen met de paplepel ingegeven, en ze delen al van jongs af aan een gezamenlijke passie voor reizen en design. Beiden hebben al enige ervaring als hosts en waren klaar voor een nieuw avontuur.

TCH_Website5_2048x2048

Event space

Op het gelijkvloers tref je een mooie, open ruimte die dienst doet als polyvalente eventruimte. Deze ruimte van 90 m² zet de toon voor de rest van het pand: authentieke elementen worden gecombineerd met hedendaagse en bohemian interieurobjecten.

Daarnaast organiseren Lana en Arno elke maand een eigen event zoals een zondagse brunch, een High Tea moment en yoga sessies. De event-agenda zal te volgen zijn op de Thecollectorshouse.be.

Sleep in the city 

TCH_Website9_2048x2048

‘The Collector’s House’ kan jouw privé pied-à-terre zijn met zicht op de Antwerpse kathedraal.

TCH_Website8_2048x2048 (1)