#Dit is Belgisch#Nieuws

‘The Sublime Collection’: de nieuwe lijn van Noukie’s

Tip voor alle (aanstaande) mama’s: de splinternieuwe ‘Sublime Collection’ van Noukie’s is om van te smelten!
Geplaatst op  
‘The Sublime Collection’: de nieuwe lijn van Noukie’s ©

Met deze nieuwe lijn stelt Noukie’s, de Belgische specialist in babyartikelen,ons naar gewoonte niet teleur.

Het gamma dat Noukie’s presenteert onder de naam ‘The Sublime Collection’ oogt bijzonder stijlvol. De naam dekt volledig de lading, want de zachte kleuren zijn werkelijk subliem: Gris Silver en Champagne, en voor de dekbedden Camelia (meisjes) en Babelutte (jongens). De gebruikte materialen, katoen en lurex onder meer, of stoffen als Veloudoux, Tricoloudoux en Groloudoux, combineren kwaliteit met zachtheid en comfort.

‘The Sublime Collection’, die bestaat uit allerlei accessoires, gaat mooi samen met de meubellijn ‘Poudre d’Etoiles’ (gemaakt op basis van echte Swarovski-kristallen) en het gamma ‘Mix & Match’ voor de knuffels. Kers op de taart: de collectie wordt uitgebreid met een nieuw item waardoor de kleintjes hun sublieme universum ook op wandel niet moeten ontberen, namelijk de Maxi Cosy-hoes. Een absolute must!

sans-titre-4

 

De Noukie’s way

Al sinds 1996 is Noukie’s hét merk voor moeders die het beste willen voor hun kleintjes. Kwaliteit en comfort staan altijd voorop. De eerste producten die het merk op de markt bracht, waren de knuffels die hygiëne koppelen aan een gevoel van veiligheid en zachtheid. Een paar jaar later breidde Noukie’s zijn gamma uit met alles wat je vandaag in de winkels terugvindt. De specialist in babyartikelen biedt nog een extraatje aan met zijn service SOS Noukie’s, die je helpt de knuffel van je zoon of dochter terug te vinden wanneer die zoek is geraakt. Een heel goed idee om te vermijden dat je in paniek raakt als het ooit zover komt.

sans-titre-5

Op naar de dichtsbijzijnde winkel dus!