#Agenda#Nieuws

To do: boekenwinkel Taschen in Brussel organiseert een giga sale

Liefhebbers van koffietafelboeken haasten zich maar best naar de Brusselse Taschen waar een mega warehouse sale hen opwacht.
Geplaatst op  
To do: boekenwinkel Taschen in Brussel organiseert een giga sale © Taschen

De iconische boekenwinkel Taschen in het Brusselse Zavel organiseert binnenkort een heuse sale. De globale speler van koffietafelboeken host een boekenverkoop met kortingen tot wel 75 procent. Wij lichten je in over de ‘wat, waar en wanneer’ van de populaire sale.

Als Taschen niet meteen een belletje doet rinkelen, dan volstaat de beschrijven ‘grote, glossy designerboeken‘ wel. In deze boekenwinkel vind je al het lectuur dat focust op kunst, architectuur, design, film, fotografie en popcultuur, vaak gepaard met een sexy kaft en dito inhoud. Grote namen als David LaChapelle, Helmut Newton, Dennis Hopper meer sieren er de etalages. Voor ieder wat wils: van bijzondere travel boeken met innemende fotodagboeken, tot intieme momenten van bekendheden en foto’s vol volstrekt vreemden. Bij Taschen vind je tout court verzamelwerken om te koesteren en het ideale geschenk voor een verjaardag, bedankje of housewarming…

Van 30 januari tot en met 2 februari opent de winkel haar deuren – zowel offline als online – voor een grote uitverkoop. In die periode kun je er boeken scoren die tot 75 procent zijn afgeprijsd.

taschen boekenwinkel sale
© Taschen

Haast je vooraleer je favoriete koffietafelboek verdwenen is!

Praktisch: 

Lebeaustraat 18, 1000 Brussel

Open van maandag tot zaterdag van 11:00 tot 19:00 en op zondag van 12:00 tot 18:00.

Meer info op Taschen.com