#Inspiratie#Zit- & eetkamer

Trend: 3x inspiratie voor je interieur

Voor alles over binnen- en buitendecoratie, voor een inrichting die perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid, voor een interieur waar je instant vrolijk van wordt… Daarvoor moet je in januari op de HOMI - The Lifestyle Trade Fair beurs zijn!
Geplaatst op  
Trend: 3x inspiratie voor je interieur ©

Loopt in december alles op z’n einde, zelfs wanneer het gaat over interieurinrichting, dan is januari hét moment voor een nieuwe start. Het is de maand waarin we verlangend uitkijken naar een fris interieur voor die eerste mooie dagen, maar ondertussen dromen we gezellig weg tussen knusse stoffen en warme kleuren, bij het knetterende haardvuur en een mooi aangeklede schoorsteen.

Jaarlijkse afspraak

Kijk jij ook reikhalzend uit naar de nieuwste trends op het vlak van inrichting en lifestyle voor de komende seizoenen? Dan mag je de jaarlijkse afspraak op HOMI – The Lifestyle Trade Fair niet missen. Van 24 tot 27 januari 2020 is HOMI dé plaats waar stijl, trends, hedendaags design en creativiteit samenkomen, in het hart van de Italiaanse modehoofdstad Milaan.

Innovatief design

Maar HOMI is zoveel meer dan een beurs. Het is een venster op de toekomst, op de laatste nieuwe trends op het vlak van comfort en design. Je ontdekt er high tech oplossingen voor het interieur van morgen. Er heerst een buitengewoon creatieve vibe, zelfs tot in de keuken, met servies in onbewerkt of gehamerd keramiek dat meer weg heeft van een kunstwerk dan van het bord waar je kerstkalkoen dit jaar op ligt. Hetzelfde geldt voor de inrichting van de rest van ons huis, of het nu gaat over stoffen, geuren, geschenkideeën, kerstdecoratie…

Natuur boven

De HOMI – The Lifestyle Trade Fair beurs bevestigt een trend die we al een tijdje, langzaam maar zeker, zien doorbreken: een terugkeer naar de natuur. Neutrale tinten en ruwe materialen komen overal terug, zowel binnen als buiten. Weg met witter dan witte bloempotten op het terras of aan de rand van het zwembad, weg met gekleurde plastic potten en slakommen. In januari 2020 geven we opnieuw de voorkeur aan een zachte uitstraling, met natuurlijke materialen, pastelkleuren, hout, bloemtapijten en poeder roze in combinatie met goud…

Een vleugje nostalgie

Je vindt er ook (kerst)decoratie met eenvoudige motieven, op het randje van vintage, of servies dat recht uit de tijd van onze grootouders lijkt te komen. Alsof een stap terug in het verleden de enige manier was om te komen tot een wereld die niet enkel draait rond geld, imago en consumeren. We vallen terug op eenvoud, authenticiteit en duurzaamheid. En dus willen we niets liever dan mensen ontmoeten die gepassioneerd bezig zijn met trends, om ons te inspireren en ons te helpen om onze dromen concreet uit te werken en te vertalen naar een interieur dat onze persoonlijkheid weerspiegelt.

Meer info:
HOMI – The Lifestyle Trade Fair
Van 24 tot 27 januari 2020 in Rho (Milaan), Italië.
Paviljoen 1-3 (Home Decor), 2-4 (Home Living), 5 (Festivity), Home Gift&Trade (6-10) in Fiera Milano.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met HOMI.
www.homimilano.com