#Ideeën#Interieuradvies

Trend: Tie & Dye voor een zomers interieur

Deze zomer geven we onze interieurs een hippie touch met de terugkeer van de tie & dye trend voor een zachte sfeer in huis!
Geplaatst op  
Trend: Tie & Dye voor een zomers interieur © La Redoute

Een interieurtip om te onthouden deze zomer? Waag je aan de tie & dye trend voor een interieur vol zachte kleuren en een bohémien look die ideaal is voor dit seizoen! De trend kende zijn opmars in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw en maakt nu een opvallende comeback. Klaar om je interieur een Woodstock make-over te geven? 

Tie & dye is betekent eigenlijk het oprollen (‘to tie’) van een stuk stof en deze vervolgens in een kleurstof onderdompelen (‘to dye’). Lange tijd beperkte deze trend zich enkel tot het domein van de mode, maar sinds kort zien we ook steeds meer interieuritems terugkeren in deze geliefde, zachte print. Wij laten je kennismaken met 10 items voor de ultieme hippie decoratie die je interieur een zomerse en zachte toets geven.

Onze Tie & Dye selectie voor een zwoele zomer

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.