#Valentine

Valentijn in je bubbel: de beste tips voor 100% romantiek

een romantische avond met je partner in je bubbel of een dosis self love met Valentijn? Met onze tips en items wordt het een onvergetelijke dag!
Geplaatst op  
Valentijn in je bubbel: de beste tips voor 100% romantiek © Westwing

Fanatici dromen al in vijftig tinten rood, anderen staan iets sceptischer tegenover het event maar Valentijn lonkt in ieder geval weer naar ons. Heb je al plannen om van deze dag iets romantisch te maken? Of ben je iemand die alvast het antwoord “Voor mij is het elke dag Valentijn!” klaar heeft liggen? We geven je hoe dan ook een aantal tips om 14 februari én elke dag daaropvolgend romantisch te maken. Voor je geliefde, maar ook gewoon voor jezelf. Want je weet wel: self love first! 

Valentijn in je interieur

Behangpapier ‘Dessin Cashmere’ uit de collectie Essentials: Les Tricots van het Belgische bedrijf Arte. 219 euro per rol van 850  x 70 cm.

Chocolade, bloemen, parfum en juwelen… Graag geziene binnenkomers op een dag als Valentijn. Toch maak je je wederhelft ook blij met een atypischer cadeau. Denk aan attente interieurspullen zoals een set heerlijk beddengoed, een mooi tapijt, knusse kussens of een love seat om samen in weg te zakken. Geef je ook graag bloemen? Denk dan meteen ook aan een knappe vaas! Is je partner verzot op mode? “Just give me a really big closet” zou Carrie Bradshaw uit Sex and the City zeggen!

Liefde gaat door de maag, én door de keuken

© Zara Home

Staat je wederhelft graag in de keuken? Verras hem of haar dan met een liefdevol, culinair geschenk. Denk aan een leuk kookboek vol gezonde en smaakvolle recepten, een nieuw koffiezetapparaat, een mooi servies voor vele romantische etentjes, een knappe snijplank… Je persoonlijke Jeroen Meus of Sandra Bekkari zal je eeuwig dankbaar zijn!

Wellness in eigen bubbel

Designsauna ‘Aura’ (rechts in beeld) met ligbanken van zachthout die ook verkrijgbaar zijn in massief hemlock- of notenhout. De binnenkant kan op verzoek worden bekleed met horizontale panelen van hemlock, notenhout of alpen-denfineer. Klafs bij Gervi. Prijs op aanvraag.

Wellnesscentra zijn voorlopig nog gesloten, maar niets belet je om van je eigen stek een persoonlijk welzijnsoord te maken. De mogelijkheden zijn legio tegenwoordig: een sauna of jacuzzi in eigen huis, accessoires voor je ligbad, heerlijke verzorgingsproducten, loungewear om in tot rust te komen, romantische kaarsen… You get the picture? 😉

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.