#Nieuws

Tomorrowland home edition: Phixion creëert unieke themaruimtes voor jouw thuis

Wil jij ook een lounge die wat meer out of the box is? Phixion helpt je daarbij.
Geplaatst op  
Tomorrowland home edition: Phixion creëert unieke themaruimtes voor jouw thuis © HoXper/Phixion

De coronacrisis zorgt ervoor dat de evenementensector al een jaar platligt waardoor de zomer er heel anders uitziet. Strenge maatregelen laten festivals en concerten niet toe, maar daar is nu een oplossing voor. De Belgische festivaldecorbouwer Phixion creëert nu unieke themaruimtes voor een luxueuze staycation

© HoXper/Phixion

Een unieke beleving

Net als vele andere bedrijven, stopte ook de Belgische festivaldecorbouwer Phixion abrupt met draaien door de pandemie. Hoewel dit een harde klap was, bleef het bedrijf niet bij de pakken zitten. De festivalexperts besloten hun knowhow radicaal in te zetten om het gemis van de festivalzomer te verzachten. Zo maken ze momenteel geen gigantische festivalpodia, maar unieke themaruimtes in je huis of tuin.

Het doel van deze installaties? De festivalsfeer tot bij ons brengen. Daarmee bedoelen we niet de slapeloze nachten of de modder na een regenbui, maar wél de bijzondere podia. Phixion bouwt namelijk al acht festivalzomers mee aan de mainstage van Tomorrowland, het grootste elektronische muziekfestival ter wereld. ‘Plezier halen uit verre reizen of een restaurantbezoek zit er de komende tijd niet in. Waarom dan niet kiezen om bij je thuis een speciale plek met een unieke beleving te bouwen?’, vertelt Philip Van Den Langenberg, CEO van Phixion. Hierdoor willen ze bovendien op korte termijn 37 mensen opnieuw tewerkstellen.

Say no to minimalism

© HoXper/Phixion

De fascinerende interieurs, of HoXpods, zijn zowel binnen als buiten inzetbaar. De stijl en inrichting ervan vul jij als klant helemaal zelf in, samen met de experts. Wil je een hippe mancave of she shed in de stijl van The Great Gatsby? Of liever een luxueus tuinpaviljoen? Dat kan. Je hebt ook de optie om uit bestaande onderwerpen te kiezen, maar een ding is zeker: minimalisme is hier niet aan de orde.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een unieke thuisbeleving? Surf dan zeker naar hoxper.be voor meer informatie. Het prijskaartje van de HoXpods varieert naargelang de inrichting en grootte van de ruimte. Slaapkamers beginnen vanaf 4.000 euro, terwijl een home office buitenshuis 18.500 euro kost. Extraatjes zoals een airco of opklapbaar dak zijn ook mogelijk. Op zes à acht weken tijd heb je een unieke, gethematiseerde belevingsruimte voor in je huis of tuin.

Geschreven door stagiaire Sien Van de Wouwer

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.