#Ideeën#Interieuradvies

Westwing tovert je saaie achtergrond om tot een hip interieur voor een Zoom call

Interieurwinkel Westwing toont je in enkele eenvoudige stappen hoe je je kamer in 1,2,3 verandert naar een luxe lounge
Geplaatst op  
Westwing tovert je saaie achtergrond om tot een hip interieur voor een Zoom call © Westwing

Aan iedereen die huivert van Zoom calls met collega’s en/of baas: we’ve got some good news! Interieurwinkel Westwing komt namelijk met een fantastische innovatie op de proppen. Vanaf nu hoef je je niets meer aan te trekken van wat er zich op de achtergrond van jouw woonst afspeelt. Of het nu een stapel ongestreken kleren is, je partner die in zijn onderbroek langskomt of je luidruchtig spelende kapoenen… Je mede Zoom’ers krijgen ze niet te zien! Hoe? Lees beneden snel verder…

Westwing begrijpt de pijnpunten van een zoom call, zeker wanneer je baas of collega’s beslissen te meeten op een voor jouw ongelegen moment en je thuis er als een puinhoop bij ligt. Daarom lanceert de interieurwinkel gepersonaliseerde zoomachtergronden die doen uitschijnen dat je thuissituatie er piekfijn uitziet! Denk aan een stijlvolle woonkamer of zen-slaapkamer, of een luxueuze lounge in de tuin… “Ja hoor, die lockdown verloopt heeeelemaal prima!”

© Westwing

Zo ga je aan de slag!

Westwing fotografeerde enkele echte kamers en terrassen met een opmerkelijke styling. Een droom van een zwembad in een hemels witte sfeer, een minimalistisch hemelbed of een bohémien terras op je achtergrond? Kies jouw favoriete interieur uit de negen Zoom achtergronden die Westwing maakt en sla deze op op je bureaublad. Je vindt alle achtergronden via deze link!

Achtergrond van de dag gekozen? Volg dan onderstaand stappenplan:

  1. Open zoom en klik op ‘instellingen’
  2. Selecteer in het linker tabblad ‘virtuele achtergrond’
  3. Vervolgens zie je een selectie van de vooraf geselecteerde achtergrondafbeeldingen
  4. Om een eigen foto toe te voegen, klik op ‘Foto toevoegen’ en selecteer je favoriete afbeelding

 

 

 

 

 

 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.