#Dit is Belgisch#Nieuws

Wonderwalls x Colora: kleurrijke popart muurstickers

Van een boek vol DIY muurschilderingen tot een unieke reeks muurstickers
Geplaatst op  
Wonderwalls x Colora: kleurrijke popart muurstickers © Wonderwalls - Colora

Je kent haar naam ongetwijfeld nog van het fantastische DIY-boek met de knapste muurschilderingen om de kamer van je kleine uk een magische make-over te geven. Wel, diezelfde Katrien Vanderlinden ging onlangs in zee met verfwinkel Colora. Samen lanceren ze nu muur- én verfstickers die zich laten kenmerken door felle kleuren en popart designs. Een blik op wat de ‘Playground’ collectie te bieden heeft.

Creativo in hart en nieren als ze is, besloot Katrien haar muurschilderingen naar een hoger niveau te tillen. Wat ooit als een idee tijdens haar zoektocht naar leuk behangpapier voor de kinderkamer van haar zoontjes ontstond, blijkt nu een succesvol passieproject.

Samen met verfwinkel Colora ging Vanderlinden een collab aan voor een zowel innovatief als decoratief doel. Het resultaat is een collectie muurstickers onder de noemer ‘Playground’. De reeks laat zich kenmerken door hippe kleuren en speelse popart inspired illustraties zoals een stel volle lippen, een tijger en een berglandschap.

De stickers vormen een prima alternatief voor behangpapier en accentmuren, met hun levendige designs. Bovendien breng je ze erg makkelijk aan. Verder bestaat de collectie ook uit een aantal verfstickers die je snel en eenvoudig kan inkleuren met verf. Een beetje vergelijkbaar met schilderstape die je overschildert en nadien weer verwijdert, eenmaal als de verf is opgedroogd. Goed voor een kort Andy Warhol gloriemoment in eigen huis.

Je kan de hele collectie muurstickers bekijken op www.colora.be. Neem zeker ook eens een kijkje op de inspirerende website van Katrien Vanderlinden herself: www.wonderwalls.be.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.