#Dit is Belgisch#Nieuws

Zien: de collab tussen Louise Mertens en Ethnicraft

Het creatief talent uit Antwerpen verleent haar expertise aan het Belgische interieurlabel voor een digitale campagne
Geplaatst op  
Zien: de collab tussen Louise Mertens en Ethnicraft © Louise Mertens & Ethnicraft

Verfijning en minimalisme, twee elementen die het Belgische interieurlabel Ethnicraft en creative director Louise Mertens delen. Het is dan ook een logisch gevolg dat de twee met elkaar in zee gaan voor een campagne. De kersverse mama creëerde een digitaal verhaal rond ‘bedtime moments’.  

Wie Louise Mertens volgt, weet dat ze minimalisme ademt. Haar stijlgevoel is onberispelijk en werd haar met de paplepel ingegoten. Haar beide ouders komen immers uit de architectuur. Een samenwerking met het Belgische interieurlabel Ethnicraft – gekend voor haar tijdloze en ambachtelijke designs – verwondert ons dan ook niet.

Moments_Louise_Mertens_23_frame_WEB
© Louise Mertens x Ethnicraft

Louise: “Ik ben altijd op zoek naar het esthetische in alles. Niet alleen in mijn werk, maar ook in de persoonlijkheden van mensen rondom mij.” Laat net dat oog voor esthetiek het uitgangspunt van deze samenwerking met Ethnicraft vormen. Het label zag in Mertens een inspirerende kracht om het creatieve huis te versterken. Ethnicraft: “We creëren de funderingen van een thuis. Daarom willen wij laten zien hoe onze ontwerpen geïntegreerd kunnen worden in het leven van echte mensen, met hun unieke persoonlijkheden.”

In de campagne kun je Louise haar bedtime routine volgen, iets waar ze veel belang aan hecht als persoon, maar ook als moeder. Het begrip ‘fomo’ laat ze varen, want voor haar is een gezellig avondje thuis puur genieten. De slaapkamer ziet ze als een toevluchtsoord voor haar zelfzorgroutines, zoals lezen of mediteren. Witte muren en zorgvuldig uitgekozen meubilair vormen een rustige sfeer om even bij te komen van een drukke agenda, waarin ze jongleert met professionele en persoonlijke projecten.

Wil je meer over deze campagne weten? Bekijk ze dan hier:

Ethnicraft.com 

Louisemertens.com

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.