#Dit is Belgisch#Nieuws

Zien: de collab van Cesar Casier met het Belgische beddenmerk Styldecor

Het Gentse topmodel heeft een voorliefde voor design en gaat voor het eerst een interieursamenwerking aan
Geplaatst op  
Zien: de collab van Cesar Casier met het Belgische beddenmerk Styldecor © Styldecor x Cesar Casier

Onder de lakens met Cesar Casier kruipen? Het kan, althans in een bed gecreëerd door hem en het Belgische luxemerk Styldecor. Samen gingen ze een bijzondere collab aan die resulteerde in een unieke boxpsring. Ontdek hier hoe dat eruit ziet!

Cesar Casier spotte je ongetwijfeld al op een reclamebord of in een modemagazine. Vlaanderens meest gekende male topmodel houdt van mooie dingen, en niet alleen op modevlak. Wie hem volgt, weet dat hij een zwak heeft voor design. Zijn eigen woonst is gevuld met bijzondere collector’s items waar menig liefhebber jaloers op is. Na een eigen modelijn opgestart te hebben, landt Cesar nu een eerste interieursamenwerking met het West-Vlaamse luxebeddenmerk Styldecor.

100% Belgisch

© Styldecor x Cesar Casier

De rode draad van deze collab? Belgisch vakmanschap, de liefde voor esthetiek en kwaliteit. Drie elementen die model-designer Cesar Casier en ontwerpster annex bezielster Isabelle Malysse van Styldecor gemeen hebben. Samen ging het duo op zoek naar de beste stoffen en materialen voor een knappe én kwalitatieve boxspring die aan de allerhoogste eisen voldoet. De samenwerking tussen de twee ontstond vanuit een gedeeld DNA met wortels op Belgische bodem. De knitwearcollectie van Cesar Casier wordt immers bij lokale kledingateliers geproduceerd, net zoals de bedden en matrassen van Styldecor resulteren uit 100% Belgisch vakmanschap. “We hebben allebei dezelfde visie waarbij we vakmanschap en duurzame kwaliteit erg belangrijk vinden”, vertelt Isabelle. “Cesar kwam enkele keren op bezoek in onze fabriek in Kuurne, waar onze matrassen en boxsprings nog steeds met de hand gemaakt worden, en samen bezochten we ook enkele van onze leveranciers om de perfecte materialen uit te kiezen.”

Minimalistische luxe

Een geslaagde collab kan alleen maar bestaan wanneer de visie van beide partijen één is. Cesar Casier ademt sophistication: tijdloze items die luxe en finesse uitstralen. In zijn eigen slaapkamer zien we dan ook tijdloze classics die voor een serene en verfijnde sfeer zorgen. Cesar: “De slaapkamer is de plek bij uitstek waar rust en ontspanning centraal staan en waar de levenskwaliteit wordt verhoogd.” In samenwerking met Isabelle en het Styldecor-team kwam hij tot een kwalitatief hoogstaande boxspring met een stijlvolle inkleding, een item waarbij fashion en interieur haast naadloos in elkaar overvloeien.

Bouclé, baby

© Styldecor x Cesar Casier

De boxspring is ontworpen in Cesars favoriete kleuren en materiaal: ecru en een soort grijs-blauw bouclé. Klanten die hun gading in dit kleurenpalet niet vinden, kunnen ook gewoon kiezen uit het uitgebreide stoffengamma van Styldecor. Het design van het bed is opvallend maar tegelijkertijd niet over-the-top. Het item valt op door zijn stofkeuze en hoge afwerkingsgraad. Het ruime en luxueuze hoofdbord van tactiele bouclé is de eyecatcher, de pootjes zijn zo ontworpen dat ze zorgen voor een licht zwevend effect. Cesar Casier testte de beste matrassen bij Styldecor voor zijn finaal ontwerp de wereld mocht zien. “Voor de matras heb ik me volledig op mijn buikgevoel gebaseerd”, besluit Cesar. “Ik ben op zowat elke matras van Styldecor gaan liggen, maar bij de Fortuna 1500, een pocketveringmatras, lag ik beter dan ooit tevoren.” vertelt hij.

Interesse?

© Styldecor x Cesar Casier

De Cesar Casier X Styldecor boxspringset is verkrijgbaar bij de betere slaapspecialist. Een verdeler bij jou in de buurt vind je via deze link. De boxspring met matras (180x200cm) start bij een adviesprijs vanaf 6.229 euro.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.