#Nieuws

Zien: De collab van H&M Home en uncommon matters

Prachtige juwelen voor in je interieur aan een betaalbare prijs!
Geplaatst op  
Zien: De collab van H&M Home en uncommon matters © H&M Home

Instant redactiecrush: de nieuwe collab van H&M Home met het Berlijnse label uncommon matters. Een collectie boordevol decoratieve interieurobjecten, geïnspireerd op het kostbare, intieme en persoonlijke karakter van juwelen.

Een kostbare deco collab

H&M Home sluit het jaar ongetwijfeld in stijl af. Dit eindejaar komt het merk met een creatieve samenwerking van formaat. De decocollab van 2022? Dat is een versmelting van interieurdesign en de wereld van juwelen. H&M vond haar ideale partner in Amélie Riech van uncommon matters. Een briljant idee!

© H&M Home x uncommon matters

Door haar modekennis te combineren met haar ervaring in de architectuur, lanceerde de in Berlijn gevestigde ontwerpster Amélie Riech in 2008 haar juwelenmerk. Sindsdien heeft uncommon matters lof en aandacht gekregen dankzij de onweerstaanbare items die op fans uit de hele wereld kunnen rekenen. Nu kan Riech ook de belangstelling van H&M Home aan het rijtje toevoegen: “Voor deze nieuwe creatieve collab hebben we de perfecte partner gevonden. Wij hebben originele materialen, een gedurfde esthetiek en een architectonische benadering van juweelontwerp gecombineerd. Deze samenwerking presenteert elegante interieurstukken en onthult de schoonheid van alledaagse voorwerpen, met aandacht voor vakmanschap en kwaliteit. Gewoonweg juwelen voor thuis”, zegt Evelina Kravaev-Söderberg, head of design en creativiteit bij H&M Home.

Decojuwelen

© H&M Home x uncommon matters

Amélie Riech bracht tijdens deze collab haar kenmerkende stijl in een collectie decoratieve voorwerpen naar voren: gelakte doosjes, juwelenhouders, dienbladen, vazen en kandelaars… kostbare stukken die onze ruimte verfraaien, die net zoals een sieraad onze look verbeteren en verfraaien. Deze unieke collectie speelt met vormen, is erg grafisch en volumineus. Deze collectie die onder meer verstrengelde designelementen bevat, draai om liefde, vriendschap en gezelligheid. De objecten zijn verkrijgbaar in helder wit, diep goudgeel, poederroze en vermiljoenrood, gecombineerd met zilver- en goudkleurig metaal. Kleuren en materialen die de vreugde van de feestdagen symboliseren.

© H&M Home x uncommon matters

Meer informatie vind je op de website van H&M Home.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.