#Nieuws

Zien: de kleurrijke collectie van Lisa Gachet voor Maisons du Monde

Grafisch, speels en boordevol vrolijke kleurtjes... De leukste home deco van Maisons du Monde ontworpen door Lisa Gachet
Geplaatst op  
Zien: de kleurrijke collectie van Lisa Gachet voor Maisons du Monde © Maisons du Monde

De lente staat synoniem voor vreugde, kleur en vernieuwing, en dat nemen we graag mee in onze decoratie! Maisons du Monde en Lisa Gachet bundelden onlangs hun krachten om een kleurrijke collectie van exclusieve deco-objecten te creëren die je huis instant opfleuren. Werp hier een eerste blik!

Objecten die kleur aan onze interieurs geven

Liefhebbers van decoratie en mode die voortdurend op zoek zijn naar inspiratie of verslaafd zijn aan kleur, motieven of zachte rondingen, wees voorbereid: Maisons du Monde lanceert haar eerste capsulecollectie in samenwerking met de Franse kunstenares Lisa Gachet. Deze veelzijdige kunstenares kreeg carte blanche om haar positieve en kleurrijke universum te onthullen aan de hand van een collectie optimistische deco-objecten, boordevol sprankelende tonen en een tikkeltje humor. Geel, hemelsblauw en snoepjesroze, heerlijke statementkleuren waar wij fan van zijn!

© Maisons du Monde x Lisa Gachet

Wat als we je vertellen dat het allemaal begon met een zwarte mok met jaren ’80 accenten afkomstig van een rommelmarkt in Normandië? Het is moeilijk te geloven, maar Lisa Gachet’s overvloedige verbeelding is uit deze beker ontstaan. Huishoudlinnen, vaatwerk, decoratieve voorwerpen, alles is bedekt met zeemzoete tinten, afgeronde welvingen en grafische strepen. Goed om je interieur om te toveren tot een echte speeltuin zonder grenzen of beperkingen!

© Maisons du Monde x Lisa Gachet

Een verantwoorde collab

Lisa Gachet, een kunstenares die ook zeer activistisch is, vooral voor vrouwen, wilde dat deze collab even verantwoord als geliefd zou zijn. De opbrengst van deze duurzame verzamelobjecten, die tegen een eerlijke prijs worden verkocht, gaat naar de Franse vereniging ‘En Avant Toutes’. Een organisatie die zich inzet voor gendergelijkheid en het beëindigen van geweld tegen vrouwen en LGBTQI+-ers. Een collectie waar we geen spijt van zullen hebben indien we ervoor zwichten!

 

© Maisons du Monde x Lisa Gachet

Meer info?

Deze collectie is vanaf 16 mei gedurende vier weken in beperkte oplage beschikbaar in de Maisons du Monde-winkels.

maisonsdumonde.com

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.