#Nieuws

Zien: de Nescafé Dolce Gusto pop-up Coffee Bar op de Antwerpse Meir

Een kickstarter van formaat vind je tijdelijk in de vorm van heerlijke koffie in de gloednieuwe Nescafé Dolce Gusto pop-up.
Geplaatst op  
Zien: de Nescafé Dolce Gusto pop-up Coffee Bar op de Antwerpse Meir © STYN.be

Van plan om de Meir een bezoekje te brengen anytime soon? Vergeet dan zeker niet halt te houden aan de nieuwste pop-up bar van Antwerpen, het is er eentje waarbij je energieker buitenloopt. Of om het minder cryptisch te omschrijven: nog tot 15 februari tref je op nummer 117 de Nescafé Dolce Gusto Coffee Bar aan. De ideale locatie voor een soldenpauze als je het ons vraagt! 

De remedie voor een koffiekater

nescafé-dolce-gusto-pop-up-coffee-bar-meir-antwerpen
© STYN.be

In de Nescafé Dolce Gusto pop-up Coffee Bar kun je je koffiekater laten behandelen. Je weet wel, dat vervelende gevoel dat je de wereld niet aan kunt zonder de nodige caffeïne in je bloedsomloop. Van al dat binnen en buiten lopen tijdens de januari solden, heb je overigens ook gewoon nood aan een hartverwarmend kopje koffie. In de Nescafé Dolce Gusto Coffee Bar kun je zorgeloos neerploffen en genieten van een bakje troost, dat je kiest uit meer dan 30 verschillende soorten. Een Espresso opkikker, een Lungo voor de koffielover, een romige Cappuccino, Latte Macchiato of zelfs een Flat White. Voor elk wat wils!

Kruip onder de wol voor de foto

Naast een lekkere koffie, kun je er ook een ludiek fotomoment inlassen. De pop-up heeft een omgekeerd bed geïnstalleerd met een gigantisch donsdeken, waarachter je kunt schuilen voor jouw persoonlijk #koffiekater moment. Zoals we al konden constateren, een regelrechte hit op Instagram.

Praktisch: 

Pop-up Coffee Bar Nescafé Dolce Gusto

Nog open tot 15 februari, van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 18:00.

Meir 117 in Antwerpen.

Meer info vind je terug op Dolce-gusto.be

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.