#Nieuws

Belgische architect Glenn Sestig en Franse ontwerpster Lison de Caunes lanceren een collab

De prachtige, gloednieuwe collectie van de Belg en de Parijse werd gedoopt onder de naam 'Beausoleil'
Geplaatst op  
Belgische architect Glenn Sestig en Franse ontwerpster Lison de Caunes lanceren een collab © Lison de Caunes x Glenn Sestig

Van een betekenisvolle ontmoeting tot een bijzondere collectie: toen Glenn Sestig en Lison de Caunes elkaar ontmoetten, klikte er meteen iets. Hij is een Belgische architect die onder meer voor Raf Simons en Luc Tuymans werkte, zij is bekend als de grande dame van strooien inlegwerk. Samen presenteren ze nu ‘Beausoleil’, een limited edition collectie vol begeerlijke designs voor designlabel The Invisible Collection.

Uit liefde voor stro en de zon

De collectie ‘Beausoleil’ bevat de typische kenmerken van beide creatieve talenten: Glenn’s kenmerkende minimalisme met Lison’s magische vakmanschap in het stro-inlegwerk. De naam, Beausoleil, een verwijzing naar de pracht van de zon, vat perfect de essentie van hun kenmerken samen. We zien glinsterende patronen van stro die gerangschikt in zonnestralen op elegante wijze het licht vangen en reflecteren, en een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitstralen. Waar stro meestal bescheiden en traditioneel is, wordt het in Beausoleil verheven door de zuivere en grafische vormen uit Sestigs visie.

© The Invisible Collection x Glenn Sestig x Lison de Caunes

Unieke kleuren en vormen

Deze unieke collectie bevat verschillende items, waaronder een prachtig assortiment tafels en krukken in kleuren die door Glenn zijn geselecteerd. Elk stuk is uniek en werd met de hand gemaakt met de grootste aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen.

© The Invisible Collection x Glenn Sestig x Lison de Caunes

De designs werden gehuld in warme en zachte tinten variërend van grijs tot bordeauxrood tot bruin, die op sublieme wijze gecomplementeerd worden door de strakke, grafische vormen van het meubilair.

Je vindt de hele collectie terug via deze link.